ANKARALI GALERİCİLER TÜRKİYE'Yİ TANITIYOR

Ortadoğu ve Avrupa'nın en büyük ve en kapsamlı projelerinden biri olarak adından söz ettiren Otonomi, yabancı yatırımcılar ve ziyaretçilerin de ilgisini çekmeye başladı.

ANKARALI GALERİCİLER TÜRKİYE'Yİ TANITIYOR

Ortadoğu ve Avrupa'nın en büyük ve en kapsamlı projelerinden biri olarak adından söz ettiren Otonomi, yabancı yatırımcılar ve ziyaretçilerin de ilgisini çekmeye başladı. Ankara Esenboğa Havalimanı'na 3 kilometrelik bir mesafede bulunması nedeniyle sahip olduğu lokasyon avantajı, Otonomi'yi yurt dışından gelen yatırımcılar için de cazip bir hale getirdi. Çok sayıda yabancı yatırımcı ve ziyaretçinin uğrak yeri olan Otonomi, aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası alanda da adından övgüyle söz ettiren adımlardan biri oldu. 

ANKARA'NIN YENİ REFERANS NOKTASI

Türkiye'de yatırım yapmak isteyen uluslararası yatırımcılar için oldukça farklı ve uzun vadeli yatırım seçenekleri sunan, 375.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulan proje Ankaralı galericilerin yüzünü güldürürken, ülke ekonomisine katkısı en yüksek yatırımlardan biri olarak kabul ediliyor.

Yalnızca otomobil ticareti ile değil, aynı zamanda da otel, alış-veriş merkezi, kongre merkezi, restaurant, kafeterya, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları ile de göz dolduran projenin 2015 yılında tamamlanmasını planladıklarını belirten Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç; "Proje aşamasından itibaren çok sayıda yabancı yatırımcı talebiyle karşılaştık. Otonomi projesinde yatırımın geri dönüş vadesi emsallerine göre yarı yarıya daha kısa. Sektör temsilcilerinin yanı sıra yüksek gelir getiren ve prestijlil bir projenin içinde yer almak isteyen çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcı projemizin içinde yer alıyor. Ticaret ve yaşam merkezi olarak Ankara'nın referans noktalarından biri olma yolunda ilerleyen OTONOMİ, şehrimizin markalaşma sürecinde de global olarak önemli katkılar sağlıyor."dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209