Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden Muhteşem Bahar Festivali…

Sanatçı Murat Boz ve Model Grubu gençleri coşturdu. Galatasaray – Fenerbahçe maçı dev ekranda üniversitenin kampüsünde canlı yayınlandı.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden Muhteşem Bahar Festivali…

 Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından bu sene ilki gerçekleştirilen Bahar Şenliği coşkulu geçti. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Bahar Festivali’nde konserler ve çeşitli etkinliklerin yanı sıra Fenerbahçe – Galatasaray maçı dev ekranda canlı yayınlandı. Gençlerin çok sevdiği sanatçı Murat Boz ve Model Grubu konserlerinde coşku had safhaya çıktı.

 Park Orman’daki programa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Oğluoğlu, Mütevelli Heyeti Üyesi ve Başkan Vekili Ekrem Çalkılıç, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İzzet Bozkurt, üniversitenin öğrencileri ile binlerce genç katıldı.

 Beraberindekilerle Üniversitenin tanıtım standı ile başlayarak şenlik alanı gezen ve gençlerle sohbet eden Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Oğluoğlu, öğrencilerin hazırladıkları sahne gösterilerini de izledi. 

Görsel sanatlar bölümü öğrencilerinin küçük sahnede halkoyunları ve salsa gösterisinin ardından üniversitenin amatör müzik grubu ‘Ciddi Düşünüyoruz’ sahne aldı. Sanatçı Yeni Yüz Kutup’un ana sahneye çıkması ile birlikte alanda coşku arttı. Gençleri eğlendiren Yeni Yüz Kutup’tan sonra Model Grubu sahneye çıktı. Bu arada Fenerbahçe – Galatasaray derbsini dev ekranda canlı izlemek isteyen öğrencilerden bir kısmı üniversitenin Cevizlibağ’daki kampüsüne geçti. İzlenen maç yayınını ardından otobüslerle yine konser alanına dönen öğrenciler eğlenceye kaldıkları yerden devam etti. Süper FM Dj lerinin canlı performanslarının ardından Üniversitenin Öğrenci Konseyi Başkanı Ufuk Anıl Kıral, şenliğe katkıda bulunan ve katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Sahneye davet edilen Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Ekrem Çalkılıç, gençlere Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin Tıp ve Diş Hekimliği bölümlerinin de açıldığı müjdesini verdi. 

 

 Gecenin finalinde sahneye çıkan sanatçı Murat Boz ise gece yarısına kadar gençleri coşturdu.

 

Gençler festival etkinlikleri çerçevesinde pek çok eğlenceli aktivite ile canlı langırt, gladyatör, şut becerisi, rollerball, play station, air hokey ve langırt ile eğlenerek koca bir yılın stresini üzerlerinden attılar. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209