Kan vermek hayatı paylaşmaktır.”

2012 Ocak ayında sosyal medya üzerinden “BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİR” sloganı ile kurulan Türkiye Kan Bankası, Ekim ayının sonunda www.turkiyekanbankasi.com adresiyle ciddi bir sosyal sorumluluk projesi olarak karşımıza çıktı.

Kan vermek hayatı paylaşmaktır.”

 2012 Ocak ayında sosyal medya üzerinden “BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİR” sloganı ile kurulan Türkiye Kan Bankası, Ekim ayının sonunda www.turkiyekanbankasi.com adresiyle ciddi bir sosyal sorumluluk projesi olarak karşımıza çıktı. Türkiye Kan Bankası sayesinde kısa zamanda onlarca kişinin kan ihtiyacı karşılandı. Sitenin üye sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Hiçbir devlet kurumu ve özel kuruluşa bağlı olmayan, tamamen sosyal sorumluluk projesi olarak doğan ve insanların kan ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı kurulan site Türkiye’nin ilk ve tek ücretsiz SMS tabanlı sitesi olarak göze çarpıyor.

Sitenin kurucuları, acil kan ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılandığını dile getirirken, bilgilerin olabildiğince gizli kalmasına özen gösterdiklerini özellikle vurguluyorlar. Diğer sitelerden farklı olarak kurulan www.turkiyekanbankasi.com; SMS sistemi sayesinde siteye kayıtlı olan ve kan vermeye gönüllü kişiler ile acil kan ihtiyacı olan kişileri buluşturarak kanın en hızlı şekilde bulunmasını sağlıyor. Ve en önemlisi; bu hizmeti “ÜCRETSİZ” bir şekilde veriyor. Her geçen gün daha çok büyüdüklerini ve halktan gelen tepkilerin de olumlu yönde olduğunu belirten Türkiye Kan Bankası kurucuları hedeflerinin tüm Türkiye’ye yayılmak olduğuna da dikkat çekiyorlar.

Tek yapılması gereken www.turkiyekanbankasi.com adresli siteye girerek 30 saniye içinde formu doldurmaktır. 30 saniyenizi ayırarak canlar kurtarabilirsiniz.

Unutmayalım; “Kan vermek hayatı paylaşmaktır.”

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209