Greenpeace Tarım ve GDO Anketi

Kampanyamızın sonraki adımlarına yön verecek Tarım ve GDO anketinin sonuçlarını paylaşıyoruz. Katılan ve fikirlerini bizle paylaşan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

Greenpeace Tarım ve GDO Anketi

 Ankete katılanlar arasından yapacağımız çekilişle 10 Greenpeace dostuna Yemezler tişörtü, 100 dostumuzu da Yemezler rozetleri hediye edeceğiz. Kazananlarla çok yakında iletişime geçip, hediyelerini göndereceğiz.

 Tarım ve GDO konusunda bir sonraki kampanyamızın hangisi olmasını tercih edersin?

Anketimize katılanların çoğunluğunun bu soruya verdiği yanıt doğrultusunda, kampanyamıza GDO'lu yemle beslenen hayvan ürünlerinin etiketlenmesi talebiyle devam ediyoruz.

Yemezler kampanyasında en çok hangi aktivitenin ses getirdiğini düşünüyorsun?

Bu yanıtlardan anlaşıldığı üzere aktivitelerin ağırlığı birbirine yakın, ve gelecekte de bu çeşitliliği korumaya karar verdik.

Kampanyamızın bir sonraki adımında bizden ne sıklıkta e-mail almak istersin, bir sonraki kampanyamıza kac yeni destekçi kazandırabileceğini düşünüyorsun?

Bizlere verdiğiniz gönülden destek bu sorularda kendini gösteriyor. Katılımınız ve çabanız için yürekten teşekkürler!

E-maillerimizi aşağıdaki cihazlardan hangileriyle görüntülüyorsun, akıllı bir cep telefonu kullanıyorsan, telefonun aşağıdakilerden hangisi?

Kullanıcılarımızın kampanya sayfalarımıza nasıl ulaştıklarını öğrenmemiz için verdiğiniz yanıtlar, ileride daha akıcı bir iletişim kurabilmemiz için çok yardımcı olacak.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209