İYİ Parti Bahçelievler Teşkilatı tanışma yemeği düzenledi

İYİ Parti Bahçelievler görücüye çıktı coşkulu bir başlangıç yaptılar…

İYİ Parti Bahçelievler Teşkilatı tanışma yemeği düzenledi
 İYİ Parti Bahçelievler Teşkilatı tanışma yemeği düzenledi

 

“Siyasetin tam merkezinde bir hareketiz” diyen İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Hamdi Karakaya, “Artık halkımız bütün Türk milletini kucaklayacak bir siyasi kuruluş ve bir lider istemektedir. Bunu da İYİ Parti’de ve Meral Akşener de görmüştür” dedi.

 

Ülke genelinde olduğu gibi Gazete 365’in yayın bölgesi olan Bahçelievler, Bağcılar, Bakırköy ve Güngören’de de ilçe teşkilatları oluşumunu tamamlayan İYİ Parti, çalışmalarına başladı. Tecrübeli siyasetçi Avukat Hamdi Karakaya’nın başına geçtiği İYİ Parti Bahçelievler de,  İlçe Kurucular Kurulu için tanışma programı düzenledi. 66 kişiden oluşan Kurucular Kurulu’nun eşleriyle katıldığı yemekli toplantıda, coşkulu ve heyecanlı olmaları dikkatlerden kaçmadı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili sinevizyon gösterisi ile başlayan toplantıda; kurucular kurulu tek tek tanıtıldı.

 

“Bahçelievler iyi olacak, İstanbul iyi olacak, Türkiye iyi olacak” sloganıyla kürsüye çıkan İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Hamdi Karakaya İYİ Parti’nin ve Meral Akşener’in siyaset sahnesine çıkma nedenlerini ve gerekçelerini anlattı.

TÜRKİYE’NİN TÜM KURUMLARI İŞLEMEZ HALE GELMİŞTİR

“Yolumuz açık olsun, Allah yardımcımız olsun” sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Hamdi Karakaya, “İYİ Parti ve Meral Akşener bir zorunluluktan doğmuştur. Türkiye, dışta bir yalnızlığın içine çekilmiş, kavga etmediğimiz ‘Evet’ demediğimiz ülke ve siyasetçi kalmamıştır. Irak ve Suriye politikaları iflas etmiş, etrafımız kan gölüne dönmüş, bu savaşlar sebebiyle ülkemize 4 milyona yakın mülteci gelmiş, bu mültecilerin, bugün ve yarınlarda ülkemize nasıl büyük sorunlar çıkaracağı aşikardır. İçte PKK ile bir barışma süreci bir barış süreci yaşanmış, orada yaşayan insanımızı hayatından bezdirmiştir.1,5 sene önce 15 Temmuz süreci yaşanmış, yıllardır hükümetleri beraberce yürüttükleri FETÖ darbe yapabilecek noktaya gelmiş, 250 vatandaşımız şehit edilmiş, binlercesi de yaralanmıştır. Bu darbe teşebbüsünden dolayı 200 bin kişi takibata uğramıştır. Bu darbe teşebbüsüyle olağanüstü hal ilan edilmiş, bu bahane edilerek bir sinek avı başlatılmıştır. Bizler bu FETÖ'ye yalancı peygamber yaratıyorsunuz dedikçe, iktidar sahipleri bizi din düşmanlığıyla suçlamışlardır. Vesayet diye diye orduya, Ergenekon ve Balyoz davalarıyla kumpaslar kurulmuş, 2010 Referandumuyla yargı, bunlar eliyle FETÖ'ye teslim edilmiştir. Türkiye’nin tüm kurumları, liyakatsiz adamları vasıtasıyla işlemez hale getirilmiştir” diye konuştu.

 

SİYASETİN TAM MERKEZİNDE BİR HAREKETİZ

Türkiye’nin ekonomisinin kötüye gittiğini ve işsizliğin arttığını savunan Başkan Karakaya, “Türkiye bir sıkışıklık yaşamakta, bir umut aramakta, bir nefes alma aramaktadır. Kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin birbirine saygı duyduğu, bu güzel ülkede kimsenin bir başkasına minnet duymadan, hür ve bağımsız yaşama isteği İYİ Parti’yi çıkarmıştır.Sadece Allaha kul oluruz, kulu kul olmadan başı dik, onurlu bir vatandaş olma talebi İYİ Partiyi doğurmuştur. Artık halkımız bütün Türk milletini kucaklayacak bir siyasi kuruluş ve bir lider istemektedir. Bunu da İYİ Partide ve Meral Akşener de görmüştür. Siyasetin tam merkezinde bir hareketiz. Bu çatının altında buluştuk. Bu siyasi şemsiyenin altında ortak bir sığlım ve eylem birliğini hep beraber kuracağız. Hiçbir partinin devamı değiliz, hiçbir partinin mütemmim cüzi değiliz. Milletin bütünlüğü, ülkenin bekası, vatanseverlik noktasında birleşen tam bir merkez partisiyiz. Bu ortak değerlerimizi paylaşan her kişi, kadın, erkek, her grubu partimize bekliyoruz. Kollarımız ve gönlümüzü sonuna kadar bu necip milletin evlatlarına açıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

AMAÇLARINI MADDE MADDE SIRALADI

Amaçlarını açıklayan Karakaya, “İYİ Parti'nin ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in amaçları ve hepimizin ortak amacı şunlardır: 1-Cumhuriyetin Kuruluş Felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı korumak. 2-Çağdaş Medeniyeti yakalamak. 3-Sevgi ve Saygı dilini hakim kılmak. 4-Parlamenter Sistemi yaşatmak. 5-Denge ve Kontrol ilkesi üzerine kurulu kuvvetler ayrılığını kurmak. 6-Fırsat eşitliğini sağlamak. 7-Mülkiyet Hakkını korumak. 8-İnançlara saygı ve ifade özgürlüğünü sağlamak. 9-Bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşmak. 10-Yolsuzlukla tam ve etkin mücadele etmek” şeklinde sıralama yaptı.

 

AKŞENER; ‘BU BİR KADIN HAREKETİ’ DEMİŞTİR

Burada kadınlarımıza ve kızlarımıza seslenmek istiyorum diyerek sözlerine devam eden Karakaya, "Hanımefendiler, biliyorsunuz Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendidir. Bu yola çıkarken hiç kimseden korkmadan, eğilmeden, baskılara boyun eğmeden, bütün engellenmelere rağmen Türkiye’yi doğusundan batısına şehir şehir, ilçe ilçe, köy köy, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan karış karış gezmektedir. Ankara'daki açılışımızda 'bu bir kadın hareketi demiştir.' Kadın Partisi değil 'kadın hareketi.' O zaman öncelikle sizlere, Genel  Başkanımızı  örnek alarak, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan partimizi, umdelerimizi herkese anlayana kadar, yılmadan tekrar tekrar anlatmalısınız, anlatmalıyız. Eğer bu ülkede hür, bağımsız, özgürce yaşamak istiyorsak, çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir ülke bırakmak istiyorsak, bu hepimizin birinci görevidir” dedi.

 

ÇOK GEÇ OLMADAN, ÇOK GEÇ OLMADAN…

Konuşmasının son bölümünde sesini iyice yükselten Karakaya, “Bizden önceki nesiller, atalarımız bu güzel ülkeyi canlarını feda ederek biz torunlarına hediye etmişlerdir. 100 yıldır hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu onlara borçluyuz. Bizler de, çocuklarımıza ve torunlarımıza bu ülkeyi aynı şekilde bırakmalıyız. Bunu yapamayan milletler hemen yanı başımızda, Ortadoğu’da görüyoruz. Savaş, kan, gözyaşı görmek istemiyoruz. Bunu yapmak zorundayız. Vatan nedir, Biliyor musunuz? Vatanın ne olduğunu, anlamını belki düşünürler çeşitli şekillerde tarif edebilirler. Ama bana göre Vatanın ne olduğunu bilmek için bunu Vatansız olanları görerek anlayabilirsiniz. 10 yaşındaki çocukların kışın ayazında, yağmurun altında dilenen çocukları görerek anlayabilirsiniz. Yani vatanın tarifini vatansız olanlara sorarsanız, onlar ne olduğunu gayet güzel anlatırlar. O zaman bizler ve anlatacağımız herkes elini taşın altına koyacak, bu vatan benimdir diyebilmesi için ter dökecek ter.  Öyle sıcacık odalarda oturarak, televizyondan haberleri görüp, sövüp sayarak, üflenerek vah vah demekle hiç kimse sorumluluktan kurtulamaz. Bu ülke sadece Meral Akşener’in değil hepimizin, 80 milyon herkes fedakarlık yapacak. Çok geç olmadan, çok geç olmadan” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber365

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209