Hoyunlar ile Adrenalin Yaşayabileceğiniz Atv Oyunları

Atv; dört tekerlekli, iki ve ya tek kişilik olan her türlü zeminde yol alan bir araçtır. Herhangi bir eğitim gerekmeksizin herkes atv kullanabilir.

Hoyunlar ile Adrenalin Yaşayabileceğiniz Atv Oyunları

Atv; dört tekerlekli, iki ve ya tek kişilik olan her türlü zeminde yol alan bir araçtır. Herhangi bir eğitim gerekmeksizin herkes atv kullanabilir. Bu nedenle eğlenceli vakit geçirmek için birçok insan tarafından tercih edilir. Atv ile aşırı hız yapmanız mümkün değildir. Çünkü aşırı hız atvnizin devrilmesine neden olabilir. Hem şehir içinde hem de dağda bayırda atvyi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle dağda, kumda ve engebeli arazilerde tercih edilen atv, gündelik yaşamda yaşayamayacağımız arenalini yaşamamızı sağlar.

Ger
çek hayatta atv ile heyecan yaşarken bilgisayar başında da bu heyecanı yaşayabilirsiniz. Özellikle de bilgisayar başında oyun oynamayı ve yarış yapmayı sevenler için atv oyunları oldukça tercih ediliyor. Heyecanı ve macerayı bir arada yaşatan bu oyunlar özellikle çocuklar arasında popüler. Atv ile sürüş keyfi yaşarken verilen görevleri de yerine getirerek puan kazanacaksınız. hoyunlar.com sitesi bu oyunlar açısından zengin içeriğe sahip. Site değişik oyunlar açısından geniş imkan sağlarken atv oyunları konusunda da çeşitlilik gösteriyor. Birbirinden farklı kahramalar ile atv sürme keyfini bu sitede yaşayabilirsiniz. Dağda Atv Oyunu Açıklaması; Dağ yollarında ATV motorunu sürerek elmasları topla ve en yüksek puanı kazan. Motorunu engellerle dolu yolda sürerken onu devirmemeye dikkat et, yoksa oyunu kaybeder ve yeniden başlamak zorunda kalırsın. En yeni atv oyunları sitemizde çocukları bekliyor, hoyunlar ekibi herkese iyi oyunlar diler.

 

Cip ve Atv Oyunu Açıklaması; Dağda motor, atv ve cip süreceğin harika bir oyun. İlk olarak atv motorunu dağda sürerek ilerle ve engellere takılmadan kısa sürede yarışı tamamla. Atv sürdükten sonra motosiklet ve cip sürerek de engelli dağ yollarında şov yapabilirsin. Oyun yüklenince, start butonuna tıkla ve oynamaya başla. En yeni cip oyunları sitemizde sizleri bekliyor, iyi eğlenceler.

 

Atv Sür Oyunu Açıklaması; Atv motoru sürerek en kısa sürede motorcuya ve atv motoruna zarar vermeden bitiş noktasına ulaş. 1-6 arası sayıları kullanarak becerilerini gösterebilirsin. Motorunu devirmemeye dikkat et. Oyun yüklenince, Play butonuna tıkla ve motorunu seçerek oynamaya başla. Bol şanslar Atv oyunları sitemizde sizi bekliyor, bol şanslar.

 

Hoyunlar.com sitesi içeriğindeki bir çok oyun ile çocukların ilgisini çekmeyi başarıyor. Her çocuğun zevkine ve tarzına göre oyunlarla sahip siteye ilk girdiğinizde oyunlara kolayca ulaşabiliyorsunuz. Yarış yapmayı seven çocuklar için de değişik kategorilerde çok sayıda oyun barındıran sitede heyecanlı atv oyunlarını da bu gruba dahil edebiliriz. Atv sürüşünü canlı gibi yaşayabilmek için siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209