Android 4.1 geliyor !

Görünüşe göre Android 4.1 Jelly Bean sürümü çok yakında kullanıcıların karşısına çıkacak.

Android 4.1 geliyor !

Google’ın yeni mobil işletim sistemi, firmanın kendi internet sitesinde göründü. Görünüşe göre Android 4.1 Jelly Bean sürümü çok yakında kullanıcıların karşısına çıkacak.

2011 yılında Galaxy Nexus modeliyle Android 4.0'ı kullanıcılara sunan Google, bu sürüm henüz geniş kitlelere ulaşmamış olsa da yeni sürüm üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Henüz firma resmi bir açıklama yapmasa da birçok Android’li cihaz üreticisi “Jelly Bean” adını alması beklenen sürümün yolda olduğunu dile getiriyor.

Google’ın geliştirici etkinliği “I/O” yaklaşırken Android Jelly Bean sürümüne dair söylentiler de artmaya başladı. Birçok farklı kaynak, Google’ın 27- 29 Haziran arasında düzenleyeceği etkinlikle Jelly Bean ve uygun fiyatlı Nexus Tablet modelini tanıtacağını iddia ediyor. Bugün ortaya çıkan bir bilgi de bu iddiaları doğrular nitelikte. Google’ın e-cüzdan servisi Google Wallet’a ait olan sitede farklı bir Galaxy Nexus modeli göze çarpıyor. Telefonun küçük resmindeki ev ekranı Android 4.0'dan farklı görünüyor. Bunun yanında açıklama bölümünde de cihazın işletim sistemi “Android 4.1 Jelly Bean” olarak belirtiliyor.

Daha önce ortaya atılan iddialarda Jelly Bean’in sürümü kodu olarak Android 5.0 telaffuz ediliyordu. Fakat görünüşe göre bu sürüm Android 4.1 koduna sahip. Bu da daha küçük yeniliklere sahip olacağının bir göstergesi olabilir.(Scroll)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209