YARIM ASIRLIK EVLİ ‘’41 ÇİFT’’ NİKAH TAZELEDİ

ÇİFTLERİN ŞAHİTLERİ CÜNEYT ARKIN VE EŞİ BETÜL ARKIN OLDU

YARIM ASIRLIK EVLİ  ‘’41 ÇİFT’’ NİKAH TAZELEDİ

 Bayrampaşa Belediyesi, çok farklı bir organizasyona imza atarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evlilikte yaklaşık 60 yılını dolduran Bayrampaşalı çiftlerle birlikte kutladı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde yapılan kutlamaya Türk sinemasının efsane aktörü Cüneyt Arkın ve eşi Betül Arkın da katıldı.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne farklı bir anlam katan Bayrampaşa Belediyesi, evliliğinde yaklaşık 60 yılı dolduran 41 çift için Bayrampaşa Belediyesi, Şehir Parkı’nda özel bir program düzenledi. 41 çiftin nikâhını tazeleyen Belediye Başkanı Atila Aydıner, çiftlere Süleyman Demirel Üniversitesi’nde nano teknoloji ile özel olarak üretilen solmayan gül ve kahve takımı hediye etti.

50 yaşındaki antika araçlardan özel nikah konvoy’u

Evliliklerinde 60 yılı dolduran 41 çiftimizin nikah tazeleme töreninde kullanılmak üzere özel olarak süslenmiş antika araçlar herkesin ilgi odağı oldu..

Temsili evlilik cüzdanı verilen çiftlerin nikâh şahitliğini ise ünlü aktör Cüneyt Arkın, eşi Betül Arkın ve Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner yaptı.

‘’41 kere maşallah’’ yazılı özel pastayı beraber kestiler

Çiftler için özel olarak hazırlanan ve üzerinde ‘41 kere maşallah’ yazan pastayı Atila Aydıner ve Cüneyt Arkın birlikte kestiler.

Yaşlı çiftlerle birlikte yemek yiyen Cüneyt Arkın, “Dünyanın neresinde olursanız olun, Türkü bakışlarından tanırsınız. Burada Türkiye’nin birbirinden güzel rengini bir arada görüyorum. Evlilik dünyadaki ya cennettir ya da cehennem. İnanıyorum ki sizler eşleriniz sayesinde cenneti yaşıyorsunuz. Yüzleri güldüren bir projeyi gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila Aydıner’i kutluyorum” dedi.

Evliliğini uzun yıllar devam ettiren çiftlerin toplum için iyi bir örnek olduğuna vurgu yapan Başkan Aydıner ise “Bayrampaşa’mızda, uzun yıllar aynı yastığa baş koyarak gerçek sevgiyi bizlere gösteren, gençlere örnek olan çiftlerden öğrenmemiz gereken çok şey var. Sevginin gününde, bu çiftlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, onların nice on yılları birlikte geçirmelerini temenni ediyorum. Sevgiyi, mutluğu ve huzuru konuştuğumuz bu günde programımıza katılarak bizleri onurlandıran efsane aktör Cüneyt Arkın’a ve onun kıymetli eşi Betül Arkın hanımefendiye teşekkürlerini sunuyorum” şeklinde konuştu.

Gençlere boşanmak için evlenmemeleri gerektiğini söyleyen Aydıner, “Sizlerin sevgiye, saygıya hoşgörüye dayalı uzun süreli evlilikleriniz sayesinde daha da güçlü bir toplum oluşacak” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209