MÜEZZİNOĞLU: "SULTANGAZİ DEVLET HASTANESİ ZAMANINDA BİTİRİLECEK"

Sultangazi Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan Ramazan Etkinlikleri Çadırı’nın AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın ardından bu sefer ki konuğu Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu oldu. Burada halka seslenen Bakan Müezzinoğlu, inşaat çalışması duran 600 yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi’nin taahhüt edilen tarihte bitirilerek hizmete açılacağının müjdesini verdi.

MÜEZZİNOĞLU:
HABERİN GALERİSİ
MÜEZZİNOĞLU:

MÜEZZİNOĞLU:

 Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan Ramazan Etkinlikleri Çadırı’nın bu sefer ki konuğu Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu oldu. İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ile birlikte etkinlik alanını gezen Bakan Müezzinoğlu esnafların açtıkları stantları da ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet yaptı.

 Ramazan etkinlik çadırında konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Mısır’da yaşananları hatırlatarak "Mazlumlara ve mağdurlara daha fazla dua edelim" çağrısında bulundu. Türkiye’nin güçlü olmasından rahatsız duyan grupların olduğunu ifade eden Bakan Müezzinoğlu, “Bu millet yeniden bu iftar sofralarında oluşan kardeşlik duygularıyla yeniden dünyaya medeniyet sunacak güçlü Türkiye’yi oluşturacaktır” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu inşaat çalışması duran 600  Yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi hakkında da açıklamalarda bulundu. Yapımı duran Sultangazi Devlet Hastanesi’nde çalışmaların yeniden başlayacağının müjdesini veren Bakan Müezzinoğlu, “Sultangazi Devlet Hastanesi taahhüt edilen tarihte bitecek. Bunun için bakanlık olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ

Kültür Çadırında düzenlenen Ramazan etkinlikleri hafta sonunda da büyük ilgi gördü. Etkinlikler kapsamında ezgi gecelerinde Erdem Özgen, Mehmet Kemiksiz, Yavuz Değirmenci ve Sedat Uçan sahne aldı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209