MADEN’E YARDIM ELİMİZİ UZATTIK

İş yerinde geçirdiği bir kaza sonucu sağ elini kaybeden 40 yaşındaki Mehmet Maden’e Esenler Belediyesi yardım elini uzattı.

MADEN’E YARDIM ELİMİZİ UZATTIK

 Esenler Havaalanı Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Maden (40) işyerinde geçirdiği kaza sonucunda sağ elini kaybetti.  Üst üste 3 kez ameliyat olmasına rağmen sağ elini hiçbir şekilde kullanamayan Maden, işverenin kendisini tazminatsız işten çıkartması üzerine davacı oldu. Sağ elini kullanamadığı için iş bulamayan Maden, kapı kapı dolaşarak kendisine uzanacak bir yardım elini beklerken imdadına Esenler Belediyesi yetişti. Maden’in çığlığına sessiz kalmayan Esenler Belediyesi, maddi sıkıntılar yaşayan aileye sahip çıktı.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ekibiyle birlikte Maden ailesini evinde ziyaret ederek, Esenler Belediyesi olarak aileye her türlü yardımın yapılacağını söyledi. Yaşadığı bu süreçte ailece maddi sıkıntılar yaşadığını belirten Maden, “Yasal haklarımı almak için ilgili mercilere başvurdum. Suçu neyse cezasını çeksin. Tek sıkıntım kira, elektrik ve su borcum. Okula giden bir çocuğum var. Onun sıkıntısı var. Şuan çalışmıyorum. Elim hiç oynamıyor. 3 tane ameliyat geçirdim. Doktor (en fazla kendi ihtiyaçlarını görebilirsin, başka bir şey yapamazsın) dedi ” diye yakındı.

AİLENİN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

 Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, Esenler Belediyesi olarak gereken neyse yapacaklarını belirterek, “Üzücü bir olay. Allah şifa versin ama hayat devam ediyor. Sonuçta bir ailesi var. 9’uncu ayda Mehmet Bey bize müracaat etti. 3 aylık kira yardımı yaptık. Olay mahkemeye intikal ettiği için mahkeme sürecini bekleyeceğiz ve bu arada ne gerekiyorsa yapacağız. İhtiyaçları, kira gıda ve kızın okumasıysa ilgili her türlü ihtiyacını Esenler Belediyesi olarak karşılayacağız” diye konuştu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209