Eyüp’te Sohbet ve İlahi Dolu Bir Gece

Eyüp Sultan Meydanı’na kurulan özel platformda farklı etkinlikler organize eden Eyüp Belediyesi, konuklarına Onbir Ayın Sultanı Ramazanı dolu dolu yaşatıyor…

Eyüp’te Sohbet ve İlahi Dolu Bir Gece

  Eyüp Sultan Meydanı’nda hazırlanan programın dün akşamki konuğu şair, tv programcısı Serdar Tuncer ve Bosnalı Zeyd Şato idi.

Eyüp’e gelen vatandaşlar Eyüp Belediyesi’nin Teravih namazının ardından düzenlediği etkinlikleri büyük bir keyifle izledi.

İftar sonrası Eyüp Sultan’ı ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Fahri Korutürk Caddesi’nde esnafla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Eyüp Sultan Meydanı’nda çalışmaları inceledi. Başkan daha sonra etkinlikleri takip ederek Eyüp Sultan’a gelen konuklarla sohbet etti.

Eyüp Sultan Meydanı’nda hazırlanan programın dün akşamki konuğu şair, tv programcısı Serdar Tuncer idi. Tuncer sohbeti ve şiirleri ile Bosnalı Zeyd Şato ise ilahileriyle geceye renk kattı.

Başkan İsmail Kavuncu, program sonrası Tuncer’e teşekkür etti. Gecede Ensar Kardeşler grubu ilahileri ile Eyüp Sultan’a gelen konuklara güzel bir gece yaşattı…

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209