ELMADAĞ’DAN SİTELERE AÇIK ÇEK

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’e tanışma ziyaretinde bulundular.

ELMADAĞ’DAN SİTELERE  AÇIK ÇEK
 Elmadağ‘da ne yapılabilir, Elmadağ Belediyesi Sitelere nasıl faydalı olabilir gibi  konular masaya yatırıldı. 

Tam bir dostluk havasında geçen görüşme  sırasında  Elmadağ Belediye Başkanı  Gazi Şahin , Sitelerin temsilcisi Hüseyin Taklacı’ ya  “İşte size açık çek Sitelerden gelen her yatırımcıya kapımız açık, önceki  yatırımcılar gibi yeni yatırımcılara da her konuda yardımcı olacağız.  63 bin hektarlık Elmadağ arazisi ve  tamamlanan sanayi Bölgesi  Siteler mobilyacıların yatırımına açık, gelin sizde öncülük ve önderlik yapın  Siteler esnafını büyütelim” dedi. 

Siteler esnafı Elmadağ’a teşvik edilecek.

Yapılan bu daveti çok yerinde bulan ve bu davetin devamı olarak tüm siteler esnafını  Elmadağ’ı teşvik edeceklerini dile getiren Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı Bölgedeki hazine arazilerinin  dökümünü alarak  siteler mobilyacısına  yeni yer kazandırmanın ve onların sanayi üretimine geçmelerinin önünü açmak istediklerini dile getirdi.

Başkan Taklacı; Sitelerde üretim yapan esnafların bazılarının birleşerek kümeleşmelerini ve yapılan kümeleşme çalışmasından sonra da yapılan bu davetle ve teşvikle de Elmadağ’da fabrika yatırımına girilebileceğini açıkladı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209