DRAGON’DA KUPA SAHİPLERİNİ BULDU

Fatih Belediyesi’nin düzenlediği, 2 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Dragon Bot Yarışları’nda final heyecanı yaşandı. Renkli görüntülere sahne olan Dragon Bot Yarışları’nda Açık Yarış finalinde Gençlik Ateşi, Üniversiteler Grubu’nda İstanblue, Liseler Grubu’nda ise Fatih Sultan Mehmet Lisesi şampiyon oldu.

DRAGON’DA KUPA SAHİPLERİNİ BULDU

 İstanbul’un incisi Haliç’te 2 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışlarda 103 takım birinciliği almak için kıyasıya yarıştı. Dragon Bot Yarışları’nda Açık Yarış finalinde Gençlik Ateşi, Üniversiteler Grubu’nda İstanblue, Liseler Grubu’nda ise Fatih Sultan Mehmet Lisesi şampiyon oldu. Ayrıca Açık Yarış finalinde LC Waikiki ikinci, Intertek üçüncü olurken, Üniversiteler Grubu’nda Galatasaray Üniversitesi Denizcilik bölümü ikinci, Concha üçüncü, Liseler Grubunda ise Boğaz’ın Martıları ikinci, Genç Denizciler de üçüncü oldu. Şampiyon takımlar, kupa ve madalyalarını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in elinden aldı.

 

Yarışmada dereceye giren takımlara da kupa ve madalya verilirken şampiyonanın en centilmen takımı Fatih Belediyesi bayanlar takımı oldu. Belediye Başkanı Demir, bayanları kupa ve madalya ile ödüllendirdi. Sportif kimliğiyle tanınan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de, Fatih Belediyesi Dostluk Spor Kulübü’nün üyeleri olan Afrikalı sporcularla birlikte kürek çekti. Takımıyla birlikte 3’üncü olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Takımların hepsi çok iyiydi. Neticede önemli olan yarışmaktı’ ifadelerini kullandı.

 

Takım arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Demir, “Bunlar bizim kardeşlerimiz. Fatih Belediyesi’nin Dostluk Spor Kulübü’nün üyeleri. Her fırsatta beraberiz. İnşallah bundan sonrada beraber çalışacağız” diye konuştu.

 

BAŞKAN DEMİR: ÜNİVERSİTE OYUNLARINI HALİÇ’TE YAPACAĞIZ

 

Yarışların coşkulu geçtiğini belirten Demir, üçüncüsünü daha geniş katılımlı olmasını planladıklarını kaydederek ‘Burada Mayıs ayında da üniversite oyunları gerçekleştireceğiz. Şu an Haliç temizlik açısından çok iyi. Burada yüzme yarışları yapacağız. Haliç aslında dünyanın en güzel yeri. Mümkün olduğunca değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209