BU FUAR’DA İŞ VAR

İşçi ve işveren İSİİF’te buluşuyor. Esenler Belediyesi’nin İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü ile birlikte bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 2013 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF ) 24 Nisan Çarşamba günü kapılarını açıyor.

BU FUAR’DA İŞ VAR
HABERİN GALERİSİ
BU FUAR’DA İŞ VAR

BU FUAR’DA İŞ VAR

 Esenler Belediyesi, geçen yılda olduğu gibi bu yıl da İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü ile ortaklaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin desteğiyle 24 – 27 Nisan 2013 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre Merkezi’nde 2013 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF)’nı düzenliyor.

Geçen yıl 4 günde 100 binin üzerinde kişinin gezdiği, 30 binden fazla vatandaşın da iş başvurusunda bulunduğu İSİİF, bu yıl da binlerce işsize umut olacak. İş arayanlar ile işverenleri bir araya getirecek olan İSİİF, bir taraftan ilimizdeki sanayi kuruluşlarına nitelikli insan kaynağı sağlayacak, diğer taraftan da iş arayanlara yeni fırsatlar sunacak.
TÜRKİYENİN LİDER FİRMALARI BU FUARDA
Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin bir araya geleceği nitelikli eleman teminine yönelik olarak düzenlenen İSİİF Fuarı’na beyaz eşyadan ulaşıma, tekstilden gıdaya, otomotivden turizme, eğitimden sağlığa, iletişimden inşaata kadar geniş bir yelpazede ülkemizin önde gelen 200’den fazla kurum ve kuruluş yer alacak. İstanbul’da işgücünü arz edenler ile işgücünü talep edenleri; kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, sanayici ve işletmeciyi buluşturarak, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasında işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmeyi amaçlayan fuar, 4 gün süre ile 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Fuarda; “İstihdam ve Mesleki Eğitim” ve  “Kadın Girişimciliği” gibi konularda panel, seminer ve söyleşiler düzenlenerek mesleğinde uzman birçok firma yetkilisi, ziyaretçilerle buluşup yeni bir mesleğe yönlenme konusunda ipuçları verecek. Alanlarında uzman üst düzey yöneticiler verecekleri seminerlerle iş yaşamına ışık tutacaklar. Yetkililer, uluslararası iş imkânları ve eğitimler hakkında da bilgi verecekler.
MERKEZİ NOKTALARDAN ÜCRETSİZ SERVİS
Fuar, 27 Nisan 2013 tarihine kadar 10.00 - 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. İSİİF’e, Kadıköy, Bakırköy, Mecidiyeköy, Eminönü ve Avcılar meydanlarından 10.00-16.00 saatleri arasında saat başı ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Ayrıca İstanbul’daki her meslek lisesi önünden de fuara ücretsiz servisler yapılacak.
Bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda siyasi ve bürokratın da ziyaret edeceği fuarın son gününde, bir önceki İSİİF’te en çok eleman alan iş yerlerine İstihdam Ödülleri verilecek.
 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209