BAKAN BAĞIŞ: TÜRKİYE DÜNYA’YA AKORT VEREN BİR BAŞBAKANA SAHİP..

Bayrampaşa belediyesinin düzenlediği komşuluk iftarlarına katılarak Bayrampaşalılarla buluşan AB Bakanımız Sayın Egemen Bağış, Bayrampaşadan tüm dünya’ya önemli mesajlar verdi.

BAKAN BAĞIŞ: TÜRKİYE DÜNYA’YA AKORT VEREN BİR BAŞBAKANA SAHİP..
Egemen Bağış, Bayrampaşadan tüm dünya’ya önemli mesajlar verdi.

Kartaltepe Mahallesi Yeni Camii önündeki komşuluk iftarında AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkan’ı Atila Aydıner ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız masaları tek tek gezerek vatandaşları selamladılar. Akşam ezanının okunmasının ardından da dualar eşliğinde vatandaşlarla birlikte oruçlar açıldı.

İftar programının açılış konuşmasında Bayrampaşa ile Balkanlar’da her Ramazan’da gönül ve kültür sofraları kurduklarını kaydeden Başkan Aydıner, “Ramazan her yönüyle bereket ve rahmet ayıdır. Bizler bereketi paylaşmanın, dostluğumuzu ve kardeşliğimizi pekiştirmenin mücadelesi içindeyiz. Bu mücadelemizde yanımızda yer alarak bizleri onurlandıran Bakanımız Sayın Egemen Bağış’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Bakan Bağış da Bayrampaşa Belediyesi’nin Balkanlar’da ve Bayrampaşa’da eş zamanlı yürüttüğü iftar programlarından övgüyle söz ederek “Ülke içinde ve ülke dışında İftar sofraları kurarak mutlu tablolar çizen, gönülleri birleştiren, sevgiyi devleştiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum.Yerel yönetimlerimiz tıpkı iktidarımız gibi durmadan çalışıyor.Bizler ne kadar övünsek azdır.Çünkü tüm dünyaya akord veren bir Başbakan’a sahibiz.Türkiye ,Sayın Başbakanımız önderliğinde güç kazanmaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

ÖNCE TERAVİH SONRA ŞERBETLİ SOHBET
Teravih namazını Kartaltepe Yeni Camii’de kılan Bağış, Ünal, Gözen, Aydıner ve Yıldız namazının ardından vatandaşlarla Osmanlı şerbeti içtiler. Geç saatlere kadar bayrampaşalılarla uzun uzun sohbet ederek onların sorularını yanıtladılar.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209