500 İŞÇİ ARIYORUZ

İŞKUR ve Esenler Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak kura çekilişi ile 500 kişi istihdam edilecek. 20 Mart Çarşamba günü Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek kura çekilişine 18 yaşını dolduran herkes müracaat edebilir.

500 İŞÇİ ARIYORUZ
 İşverenle iş arayanları buluşturarak bugüne kadar binlerce işsize umut olan Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM) Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında toplam 500 kişiye iş imkânı sunacak.

İŞKUR’un başlattığı Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun ile Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk arasında imzalanan protokol kapsamında; Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde istihdam edilecek işçiler, 20 Mart 2012 tarihinde 09.00’da Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek kura çekimi ile işe yerleştirilecek.

Noter huzurunda yapılacak kura çekimi sonrasında işe yerleştirilecek kişiler, çekilişten 2 gün sonra işe başlayabilecekler ve 9 ay süre ile asgari ücretle Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışacaklar. Şu ana kadar 600 kişinin müracaat ettiğini belirten ESKAM Sorumlusu Aziz Kekeç, “Çekilişe, 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla herkes başvurabilir. Önceliğimiz Esenler’de oturan vatandaşlarımız ama diğer ilçelerden de müracaat kabul ediyoruz” dedi.

GENÇ GİRİŞİMCİLER ÜCRETSİZ EĞİTİM

MÜSİAD ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından “Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı” kapsamında ortaklaşa hayata geçirilen “MÜSİAD Girişimcilik Merkezi Projesi, genç girişimcilere kapılarını açıyor.
Yenilikçi ve sürdürülebilir iş fikri olan 30 genç girişimciye ücretsiz tam donanımlı ofis, eğitim ve mentorlük hizmeti vermeyi hedefleyen projeye katılmak isteyenler, 18 Mart 2013 tarihine kadar Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM) aracılığıyla başvuru yapabilirler.

Ayrıntılı bilgi için: www.isinmerkezi.com






SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209