19 bin metrekarelik dev park

Yaptığı parklarla ilçeye nefes aldıran Mamak Belediyesi bir parkın daha yapımında sona yaklaştı

19 bin metrekarelik dev park
 19 bin metrekarelik dev park

Yaptığı parklarla ilçeye nefes aldıran Mamak Belediyesi bir parkın daha yapımında sona yaklaştı. Şahapgürler Mahallesi’nde yapımı devam eden 19 bin metrekarelik dev parkı yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Parkta vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet eden Akgül; “Belediye olarak planlı şehirleşmeyle gecekondu sorununu çözmenin yanı sıra daha yaşanılabilir bir Mamak inşa ediyoruz. Mamak her yıl artan yeşil dokusuyla örnek bir ilçe oldu. Parkın yapımı tamamlandığında yeşil alan ve dizaynıyla göz dolduracak. Yaptığımız çalışmalar sayesinde Mamak artık Ankara’nın yeni yıldızı olarak anılıyor” dedi.

Mahalle sakinleri memnun

Sıcak giden havaları fırsat bilerek çocuklarını parka getiren aileler Akgül’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şahapgürler’de böyle bir parkın yapılmasından son derece memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri; “Yakın zamanda parkın bütün işi bitmiş ve tam manasıyla hizmet vermeye başlamış olacak. Yeni dönemde de böyle güzel hizmetlerinizin devamını diliyoruz” dedi.

Kuru Baraj Parkı büyük bir hızla tamamlanıyor

Toplam 19 bin metrekarelik alanda yapımı süren parkta 600 metre koşu yolunun serimi tamamlandı. Yürüyüş yolları, oturma alanları, çocuk oyun alanları tamamlanan parkta ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Ağaçlandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çim ekimine geçilecek parkta 12 bin 500 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Basketbol ve futbol sahalarının tamamlandığı park kısa bir süre içerisinde vatandaşın hizmetine sunulacak. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 20:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209