BAŞKAN CAKIR GÜVEN TAZELEDİ

Of Bölümlü derneği üyeleri 11. olağan kongresini yaparak mevcut başkan Yılmaz Çakır 'a tam destek vererek devam kararı aldılar.

BAŞKAN CAKIR GÜVEN TAZELEDİ

  İstanbul bağcılardaki  dernek merkezinde bir araya gelen Of Bölümlü derneği üyeleri  kongreye giderek  mevcut yönetime tam destek vererek  başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

  11.olağan kongreye Bağcılar belediye başkanı Lokman Çağrıcı ak parti ilçe başkanı İsmet Öztürk Cumapazarı derneği başkanı Yaşar Çakır Uğurlu Külyar.derneği başkanı yaşar İlhan Bayrampaşa belediye başkan yardımcısı Of’lu   Gökhan Balekoğlu dernek yöneticileri  ve çok sayıda dernek üyesi katılım  sağladı.

  Kongreye saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başlandı ve ardından Eryaman sınırsız bayanlar Sınırsız hizmetlerini başlamış bulunmaktadırlar. divan kurulu seçildi. Yapılan konuşmaların ardından bilanço görüşüldü ve üyelerin görüşüne sunuldu. Kongrede bir konuşma yapan dernek başkanı Yılmaz Çakır yapmış olduğu açıklamada ‘’Eğer benim daha da başarılı olmamı istiyorsanız benim daha çok askere ihtiyacım var. Yani herkes yeni üyeler getirirse bu derneğin sırtı yere gelmez birçok dernek gibi biz de sıkıntılar çekiyor ama Allah’a hamdolsun ki  hepsinin üstesinden geldik. Bu başarılar bilinsin ki bu arkadaşlarımızın başarısıdır’’ dedi. 'Bu işler gönül işi hayır işidir dışardan her ne kadar  kolay gözükse de çok meşakkatli bir iştir. Her şeyden zamanını kısıp burada harcamak zorunda kalmalıyız  biz geldiğimizde 35 öğrenciye burs veriliyordu. Şimdi ise biz bunu 100 e çıkardık imkânlarımız doğrultusunda  bunu artırmak için mücadele edeceğiz diyerek kongreye katılan belediye başkanı Lokman Çağrıcı ve STK başkan ve yöneticilerine ve üyelere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

 Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağrıcı ise kısa bir  konuşma yaparak şunları söyledi 'herkese merhabalar yine bir kongrede  daha beraberiz kongrede güven tazeleyen başkan Eryaman sarışın bayanlar gibi bir çok özellikleri ile yenilendiler. yılmaz Çakır beyefendiyi  kutlayarak   başarı diledi.

Kongrede yeni seçilen yönetim asil yedek ve denetleme kurulu üyeleri asil ve yedek olarak  aşağıdakilerdir.



HABER FOTO: SADLLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209