ÖNCE SAĞLIK VE DOSTLUK

 21.02.2012 Salı gününden bu yana Cerrahpaşa Hastanesi’nde dermatoloji bölümünde tedavi görmekteyim. Hastalığım bir deri hastalığı. Doktor tavsiyesi olmadan kullandığım parasetamol içerin ağrı kesici nedeniyle alerjik bir rahatsızlığım oluştu. Genel anlamda iyiyim. 

Geçen bir haftalık sürede spordan uzak kalmak zorunda kaldım. Bu haftada Yedikule Spor Kulübü’nde bir vefat, Mimar Sinan Stadı’ndaki kupa merasimine ve yetiştiğimiz kulüpten Güzelhisar’ın idman ve maçlarına katılamadım. Tüm dostlarıma mazeretimi bildiriyorum. 
Aynı şekilde gönülden bağlı olduğum yol arkadaşlarımı bu sıkışık ve sıkıntılı günlerde yalnız bıraktığım için üzüntülüyüm. Onların bana gösterdiği yakınlık ve yakın ilgi beni çok mutlu etmiştir. Tercihim doğru olduğu bu anlamlı günlerde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Yetiştiğim çevrenin ve akrabalarımın da gösterdiği yakınlık beni çok mutlu etmiştir.
Kendilerine teşekkür ederim.1994 yılından bu yana aileme bile ayıramadığım vakti ayırdığım spor camiasının bana kattığı dostlukların bugün ışığa çıkması, gösterilen alaka yine emeklerimin karşılıksız olmadığını göstermesi bakımından çok önemlidir.
Beni en çok mutlu eden olaylardan biri de saha görevlileri ve Fatih Belediyesi servis şoförlerinin gösterdiği alakadır. Çok mutlu oldum. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. 
Beni hiç yalnız bırakmayan Eşim ve çocuklarımın da haklarını ayrıca teslim etmem lazım. Allah razı olsun. Güzel yüzleri gibi güzel ömürleri olsun. 
Sporun güzelliği, kattığı güzel hasletler hiç bitmeyecek. Bu uğurda çalışmalarımız ve emeklerimiz eksik olmayacak. Katkı verenlere teşekkürler.

Saygılarımla
SÜLEYMAN AYDIN
YORUM EKLE
YORUMLAR
SUAT ÖZCAN
SUAT ÖZCAN - 12 yıl Önce

SEVGİLİ ARKADAŞIM
Seni mutlı görmek hakikattan bizleride mutlu ediyor sporun bize katmış olduğu dosluklar bu günlerde ortaya cıkıyor senin gibi dostları bulmak gercekten ayrı bir tat veriyor bizler sporun daha ilerlemesi ve gelişmesi için gerekenleri yapmakta çaba harcıyoruz.
Her zaman yanında olup dostluklarımızın devamı diliyorum.sana usta Nazım Hikme'ten bir şiir'le bitiriyorum
BİZ HABER ETMEDEN HABERİMİZİ ALIRSIN
YEDİ YILLIK YOLDAN KUŞKANADIYLA GELİRSİN
GÖZÜMÜZÜN DİLİNDEN ANLAR
ELİMİZİN SIRRINI BİLİRSİN
NAMUSLU BİR KİTAP GİBİ GÜLER
ANLIMIZIN TERİNİ SİLERSİN
O GİDER BU GİDER ŞU GİDER
DOSTLUK SEN YANI BAŞIMIZDA KALIRSIN

LEVENT DERYA SAVUN
LEVENT DERYA SAVUN - 12 yıl Önce

Can dostum. Sana gösterilen alaka sevgimizin tezahürüdür.Geçmiş olsun dileklerim ve en kısa zaman da aramızda olman temennilerimle.....

Mithat Özdemir
Mithat Özdemir - 12 yıl Önce

Saygıdeğer abicim öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. Hasta yatağında bile yazılarına devam edecek kadar okuyucusuna saygılı görevine bağlı idealist ruhunla bizlere örnek oluyorsun. Bir an önce daha sağlıklı daha zinde bir şekilde aramızda görmeyi arzu ediyor en kalbi duygularımla sağlık ve afiyet temenni ediyorum.

ünsal ulusan
ünsal ulusan - 12 yıl Önce

Geçmiş olsun Süleyman Başkan

banner309

banner225

banner209