KARİYER MESELESİ

 Fatih’in amatör spor kulüplerinin tamamının üyesi olduğu Amatör Birlik seçimlerinin Mayıs 2012 ay sonu itibariyle yapılacağı olağan kongre için gözlemlerimi aktarmak istiyorum.

Hali hazır yönetim kurulunun geçtiğimiz üç yıl içinde yaptığı olumlu çalışmalara destek verildiği Fatih Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa çalışmalarda Mimar Sinan Stadı’nda ücretsiz idman, maç ve malzeme odalarında faydalandırma olumlu olarak alkış almıştır.

Soyunma odalarının bakımsızlığı ve sus basmasının önlenememesi, sahadaki seyirci güvenliği ve ambulans olmaması sürekli eleştirilmektedir.

Balat Suni Çim Sahası’nda idman yapan takımların soyunma odası şikâyeti ve dağıtım planının yetersiz olması, Büyükşehir Belediye Spor’un sınırsız kullanımı, Fatih’in takımlarına üvey evlat muamelesi yapılması dikkat çekiyor.

Maçlara geliş gidişlerde belediyenin vermiş olduğu servislerin dağıtımı düzgün işletilemiyor. Belediye hizmet vermek için çırpınırken iletişim ve koordinasyon sıkıntılı işlerken fatura kime kesilecek bilinmiyor. Göreve talip olmanın dayanılmaz çekiciliği görev aldıktan sonra beceriksiz tarzlarda sırıtıyor.

Siyah lüks arabalı spor kulübü yöneticilerinin kariyer adına alacağı apoletleri fazlalaştırmaktan başka kaygıları yok herhalde. Yönetim kurullarında beraber çalışacağı arkadaşlarının özellikle bıkmadan yapılacak gruplaşma sadece kendilerini tatminden öteye gitmeyecek. Tüm Fatih’e hizmet etmek öncelikle özel işlerden önemli olmalı.

Titri yetersiz görme, dünya görüşünü eleştirme, iktidarın nimetlerini ön plana çıkarma fikri hecesi sadece bireysel ranta hizmet isteğinden başka bir şey olmadığının göstergesi gerçeğini değiştirmediğini görmekten üzüntü duyduğumu söylemek zorundayım. 

SÜLEYMAN AYDIN

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209