Sivil Haber

İlhan Dabakoğlu’na her kesimden teveccüh artarak devam ediyor.

SİYASET

CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Dabakoğlu’nun çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dabakoğlu, Okmeydanı Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü’yü ziyaret etti.

CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Dabakoğlu bereberindeki heyetle birlikte Perpa Yönetim Kurulunu ziyrete etti.
İlhan Dabakoğlu'nun ziyaretinde, CHP Eski İlçe Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Belediyesi Meclis Üyesi Turan Durmuş, CHP Fatih İlçe Başkanı Bülent Sülek, CHP Sivas Eski İl Başkanı İsmail Hakkı Konar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Soner Özimer; CHP Fatih Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sarmusak, ve çok sayıda eski ve yeni yöneticiler, kadın kolları üyeleri vardı.

Perpa Yönetim Kurlu Başkanı Mithat Yümlü ve yönetim kurulu üyeleri tarafından girişte karşılanan ekip çok samimi bir şekilde ağırlandı.

Yönetimi Başkan Mithat Yümlü yapmış olduğu konuşmasında; Sayın Dr.İlhan Dabakoğlu sevdiğimiz, saydığımız hemşerileri arasında da sevilen bir insandır. Bu yüzden aramızda görmek beni mutlu etmiştir. Hayırlı bir işe soyunmuştur gerçekten benim ümidim var, Fatih belediye başkanlığını kazanmaya yakındır. Siyasette her parti kendini favori gösterir özellikle iktidarda olan parti, kendini daha da favori gösterir. Geçmiş siyasete baktığımızda sürprizlerle doludur. Dr. İlhan Dabakoğlu’nun yanındayız. Ve çok iyi bir tercihtir” diyerek açıkça desteğini gösterdi.


CHP Fatih 
belediye başkan aday adayı Dr. İlhan Dabakoğlu. Yaptığı açıklamasında” şimdi diyeceksiniz ki ilçe sınırlarının dışında Okmeydanı’nda Parpa’da ne işimiz var? Hemen açıklayayım; birincisi,çok değerli dostum, ağabeyim, hemşehrim Perpa Yönetim Kurulu Başkanımız Mithat Yümlü var. Burası binlerce kişinin geldiği iş yüzlerce iş yerlerinin olduğu bir yer. Fatih’te ikamet eden yüzlerce kişi var. Bu nedenle Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü Ağabeyimin desteğini almaya geldim” diyerek destek istedi.

Daha sonra topluca fotoğraf çektirilerek program sona erdi.

Haber & Fotoğraf : Kasımaydın 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.