Sivil Haber

Kaos: Örümcek Ağı film fragmanı

KÜLTÜR- SANAT

Cem Gül'ün yönettiği, Tolga Küçük'ün senaryosunu yazdığı ''Kaos: Örümcek Ağı'' filminde, Gökhan Mumcu gözü pek bir SAT Komandosu Yüzbaşı Mete, Rojda Demirer ise ajan olarak beyaz perdeye yansıyacak.

Filmin konusu:

Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen ''Kaos: Örümcek Ağı'', yüksek temposu, nefes kesen aksiyon sahneleri, Türk sinemasında ilk kez kullanılan görsel efektleri, dövüş koreografileri ve son derece iddialı konusuyla aksiyon filmi sevenlerin yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

Türkiye'de derin devlet yapılanmalarını, iktidar mücadelelerini ve Orta Doğu'daki halk hareketlerini konu edinen film, cesur komplo teorileriyle de çok konuşulacak.

Mumcu, filmdeki aksiyon ve kavga sahnelerinin tamamında dublör kullanmayarak, kendisi oynadı. Filmin kötü adamını ise Cemal Hünal canlandırdı.

Filmin detayları:

Yapım: 2012 - Türkiye Tür: Aksiyon Macera Süre: 90 dakika Yönetmen: Cem Gül Oyuncular: Rojda Demirer Cemal Hünal Selçuk Özer Ayça İnci Demir Karahan Orhan Aydın Bora Akkaş Gökhan Mumcu Levent Can Görüntü Y.: - Senaryo: Tolga Küçük Yapımcı: Murat Toktamışoğlu Banu Toktamışoğlu 

Filmin fragmanı:

7

Haber Kaynağı : Haber7.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.