Sivil Haber

ELMADAĞ’DAN SİTELERE AÇIK ÇEK

BELEDİYELER

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’e tanışma ziyaretinde bulundular.

 Elmadağ‘da ne yapılabilir, Elmadağ Belediyesi Sitelere nasıl faydalı olabilir gibi konular masaya yatırıldı. 

Tam bir dostluk havasında geçen görüşme sırasında Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin , Sitelerin temsilcisi Hüseyin Taklacı’ ya “İşte size açık çek Sitelerden gelen her yatırımcıya kapımız açık, önceki yatırımcılar gibi yeni yatırımcılara da her konuda yardımcı olacağız. 63 bin hektarlık Elmadağ arazisi ve tamamlanan sanayi Bölgesi Siteler mobilyacıların yatırımına açık, gelin sizde öncülük ve önderlik yapın Siteler esnafını büyütelim” dedi. 

Siteler esnafı Elmadağ’a teşvik edilecek.

Yapılan bu daveti çok yerinde bulan ve bu davetin devamı olarak tüm siteler esnafını Elmadağ’ı teşvik edeceklerini dile getiren Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı Bölgedeki hazine arazilerinin dökümünü alarak siteler mobilyacısına yeni yer kazandırmanın ve onların sanayi üretimine geçmelerinin önünü açmak istediklerini dile getirdi.

Başkan Taklacı; Sitelerde üretim yapan esnafların bazılarının birleşerek kümeleşmelerini ve yapılan kümeleşme çalışmasından sonra da yapılan bu davetle ve teşvikle de Elmadağ’da fabrika yatırımına girilebileceğini açıkladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.