SÜREKLİ OLMAK

        Spoor süreklilik ister. Başladığımız işin sürekli olması imkanların yaratılması ile süreklilik kazanacaktır. Spor Kulüplerinin ayakta kalabilmesi onlara bakış açısı ile ilgilidir. Spor kulüplerinin amacının dışında işler yapıyor zihniyetinin değişmesi ve değiştirilmesinden geçiyor.

       Spor kulübü yöneticinin ve sporcularının bulundukları ortamın önemini ve gerekliliğini kavraması, amaçlarının sporun öğretisi dışında faaliyet gösterilmemesi durumda önemini yitireceğinden dikkatli davranmaları gerekiyor.

        Spor kulüplerinin yaşaması için gerekli ortamları yaratacak sorumluluk sahibi kurumların koyacağı kurallar için akademik çalışma yapılması gerekmiyor.  Şartların kolaylaştırılması spor alanlarının yaratılması antreman ve eğitim yapılacak yerlerin spor kulüplerine ücretsiz açılması işin % 50 sinin halledilmesi demektir.

       Yerel yönetimlerin spora ve spor kulüplerine bütçesinden ayırma zorunluluğu olduğu payın dağıtımında adaletli davranması ve spor kulüpleri ile işbirliği ve görüş alınması ile mümkün olacaktır.

       Yönetici, sporcu ve siyasetçinin fikri sporun amacında ortak görüş olarak öne çıkartıldığında siyaset spora hizmet edecek günlerin yaşanma zorunluluğu sürekli dile getirecektir. 
YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209