SAMİMİ OLMAK

 Amatör olarak faaliyet göstermenin zorluğu önümüze çıkartılan engellerin çeşitliliği ile topal kalıyor.

Yapılmak istenen anlam kazanması fikir birliğinden ortak aklın anlaşılabilir olmasından geçiyor. Doğru söylemler destek bulunması gerekirken muhalefet kavramının antipatik yaklaşımı, doğru yapılacak faaliyete engel oluyor.

Toplumsal hareket etme içgüdüsü bireysel egolara takılıyor.

Samimiyetsiz hat safhada önder olmaya aday kişiler üst kurumlarda görev aldıklarında pozisyonları korumaya çalışırken destek aldığı düşünce zamanla değişik yorumlanıyor. Bulunulan mevkiinin anlamı hazmedilemediği için eleştirinin anlaşılabilmesi zorluk yaratıyor.

Birlik beraberliğin önemi söylemde var, rakip görülen şahsiyetlere bakışta yok. Sadece kendilerinin yaptığı işlere alkış isteniyor. Yanlış yapıyorsunuz. Eksik çalışıyorsunuz, istenilen veya yapılması gerekenler bunlar dedik, kolaysa gel yap diyorlar. Yapamıyorsan yapabilecek kişilere bırak deniyor ama bizi böyle de seven destekleyenler var diyorlar. O zaman hayırlı olsun. Layık olduğumuz şekilde yönetileceğiz ve bekleyeceğiz.

Toplum bizden hizmet bekliyor. Sporcu kardeşlerimiz, evlatlarımız bizim engin düşüncelerimizin kavgasından bihaber. Daha güzel hizmetlerde rekabet ortamının acımasızlığında yetişiyor. Seçildiğinden bu yana amatör spor kulüplerine toplantıyı sürekli erteleyen birlik, bayram öncesi ve bayramda toplanıyor. Verdiği mesajlarda ulusal hasletleri tebrik etmede, mesaj vermede eksik kalıyor. Bu da mı zor bir iş?

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
kamuran dilsiz
kamuran dilsiz - 11 yıl Önce

Verdiğiniz mesajda kullandığınız üslüptan anladığım kadarıyla eleştiridiğiniz düşünce bu gün toplumun her kesiminde yaşanmakta.Spor camiasında daha az yaşanması diliyorum.Özel günlerde verilen mesajlar hayata geçirilmediğinden anlamını yitiriyor,Cumhuriyet Bayramında spor camiasından da en azından bir mesajla kutlama bekliyorduk.Sporun centilmeliği ve kardeşliği ön plana çıkarmasını ve bu yöndeki çalışmalara herkesimin katkı vermesi dileğıyle..
Saygılarımla,

banner309

banner225

banner209