TATİL BİTTİ

 2012-2013 sezonu Eylül ayı itibari ile başlıyor. 2011-2012 yılı Karagümrük (3. Lig) vefa (B.A.L ligi)Mimar sinan, Çapa,Kumkapı Sarıçubuk (1 Amatör lig), Davutpaşa. Vardar İst.Kastamonu (U-19 1.amatör lig) takımları terfi, K.M.Paşa U-15-U-16 U-17 şampiyonlukları Kadırga U-13 şampiyonluğu İst.Özürlüler Futbol Türkiye 3.lüğü ile Fatih’ i başarı ile temsil etmiştir.

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliği seçimi yapılmış mayıs ayı sonu itibariyle seçilen yeni yönetim kurulu geçen dönemden farklı olarak K.Ayasofya Spor Kulübü Başkanı M.Ali İyimaya ile F.Vatan Lisesi Başkan Vekili ve Belediye Meclis üyesi Gökhan Ceylan’ın yönetim kuruluna katılarak yeni dönem çalışmalarına katkı vermeye çalışacaklar.

Fatih Amatör birliğinin yeni dönemde sahalarda yaşanan sağlık problemlerini çözüme yönelik çalışmalarını, idman,servis,malzeme ödül yönetmeliğine vereceği yeni dönem katkıları merakla beklenmektedir.Belediyemiz ile köprü vazifesinde sporu tam destek in önemi bu dönemde daha da önem kazanıyor.

Balat Suni Çim Sahası, Namık Sevik Stadı’nda idman yapan takımların ücretli idman ve zaman sınırlandırılması için Belediye Başkanlığımız katkı vermesi için atılacak adımlarda birliğin aktif rol oynaması için yapılacak çalışmaların hızlandırılması gerekiyor.

İST.TÜFAD’da yaşanan olumlu gelişmelerde Fatih in katkısı delege yapısında aktif rol oynaması ışık saçıyor.
Futbol İl Temsilciliğinin T.F.F tarafından atama ile yapılması İstanbul Amatör Kulüpleri açısından sıkıntı yaratmakta seçimin yapılması için geçen yıl 212 spor kulübünün vermiş olduğu dilekçe için açıklanamayan açıklamalar tek yetkili ve karar veren, kral açıklamaları üzüntü yaratıyor. Üst kurum İ.A.S.K.F amatör spor kulüpleri temsilde aktif rol oynayamıyor. Ağustos ayında da bu kurumda yaşanan 4 istifa ile ilgili bu güne kadar tatmin edici bir açıklamada gelmemesi merak uyandırıyor.

Lige katılım; transfer bedelleri aynı sezonda transfer serbestliği sorunları ile ilgili sorun yaratan konular aynen devam ediyor.

Bütün bu konuları ilgilendiren gündemin üstünün örtülmediği toplantıların yapılması yada detaylı açıklamaların yapılacağı yetkililerin spor camialarını biraraya geleceği uzlaşı ve barışın en azından spor camiasında yaşanacağı 2012-2013 sezonunun başlaması dileği ile saygılarımla.

SÜLEYMAN AYDIN

YORUM EKLE
YORUMLAR
SUAT ÖZCAN
SUAT ÖZCAN - 12 yıl Önce

SEVGİLİ KARDEŞİM
Amatör spor kulüblerini yakından takip ederek ortaya koymuş olduğun yazı her şeyi anlatıyor.Senin gibi bu işe sıkı sarılan olsa amatör futbol daha ilerler ama malesef sporda yan gelip yatma yeri olmuş insanlar bir yerlere seçilip boy gösteriyorlar ondan sonra ortalıkta yoklar neyse ben yine konunun dışına çıktım seni canı gönülden tebrik edyorum yazmaya devam bizlerde okumaya.


SUAT ÖZCAN
FATİH BELEDİYE MECLİS ÜYESİ

HAKAN BAYRAK
HAKAN BAYRAK - 12 yıl Önce

eline yüreğine sağlık amatör sporla çok yakından ilgileniyorsunuz allah yar ve yardımcınız olsun.

banner309

banner225

banner209