ADAY DEĞİLİM

 Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’ne yönetici olarak aday değilim. Amatör sporun içinde kulüp yöneticisi olarak bulunmaktan, bölge gençliğine hizmet, spor kulüplerine yol gösterici olmaktan gurur duymaktayım.

Amatör spor yapmak veya yaptırabilmek için çekilen sıkıntılarda ortak düşünce çözüm adına kolaylaştırıcı rol oynamaktadır. Sporun önemi yönetici ve sporcuların bakış açısıyla belli olmaktadır. Müsabakalara hazırlık, mücadele yeteneği desteklenmediği zaman topal kalacaktır.

Destek alma isteğinin biçimi her zaman düşünüldüğü gibi olamamaktadır. Desteği verenin pozisyonu, isteğinin ardındaki niyeti ile alakalı olabiliyor.

Bölgemizdeki sorumluluğunu taşıdığımız dört adet suni çim saha, maçlara gidiş ve gelişlerde aldığımız servis hizmeti, malzeme yardımı, dereceye giren takımların maddi olarak ödüllendirilmesi işini üslenen birlik yönetimine seçilecek isimler arasında olmak bu görevi laikiyle yapabilmek için aranan vasıflar için istenenler, talebi oluşturanların niyetinin ne olduğu ile ilişkili bir hal almıştır.

2005’te kurulan birlik kurucu üyesi ve 2,5 dönem yönetici olduğum kuruluşun başarılı çalışmalara imza atması en büyük arzumdur. Kurum olabilmenin yolunun birlikte hareket etme prensiplerine uyulması gerektiğine inanıyorum. Bu çalışmalara aba altından sopa göstermek niyetinde olma gayreti için hiçbir düşüncenin olabileceğine inanmıyorum. İmkânların kısıtlanacağı duruma düşürülme niyeti olması ihtimali de yoktur. Tabi ki böyle düşünülmesi bazı bireylerin tarafından dillendirildiği de gerçektir.

Bizleri temsil edecek kişilerin amacı ve niyeti iyi okunulmalı, söylemleri zaten durumlarını ortaya koymaktadır. Yola çıkarken verilen sözler zorlu yolculukta unutulabiliyor. Birlik beraberlik kaldırılacak yük üstünden çekilen eller yüzünden ağırlaşabiliyor.

Hizmet vermenin sınırı tabi ki yoktur. İsteklerin mantıklı olması, alınan hizmeti doğru kullanmaktan geçiyor. Aldığın hizmeti hak etmenin yolu bireysel değil toplumsal olmalı. Gençliğe hizmet ediyorum diye kendi yaşantını doğru kurgulamazsan önemi kalmıyor.

Neden aday olmadım? Birlik sıkıntısını şahsi problemim olarak görmediğimi düşünüyorum. Süleyman Aydın olarak yapabileceğim pek fazla bir şey kalmadı. Yönetici arkadaşlarım kendi kulüplerindeki gösterdiği performansı birlik içinde göstermekten imtina ediyorlar. Bir üst kurumlardan yardım ve destek almadaki aramızdaki problemler kırıcı olma noktasına gelebileceği endişesi taşıyorum.

Önemli olan sporun içinde olabilmek.
Ben de vardım

YORUM EKLE
YORUMLAR
sedat çakmakçı
sedat çakmakçı - 12 yıl Önce

kişiliği ve sportmenliğiyle örnek bir birey ve duyarlı vatandaşlığıyla
örnek aldıgımız çoook deyerli abimiz ... şerefin yürüsün biz seyredelim

banner309

banner225

banner209