YEREL YÖNETİM, AMATÖR SPOR (2)

 YEREL YÖNETİM, AMATÖR SPOR (2)

Beklentilerimizin iktidar olması temennisi  Amatör Spor Kulüplerinin yerel yönetimlerden taleblerinin karşılanacağı ortamın yaratılması için çok önemlidir.

Belediye Başkanının, meclis üyelerinin spora ve sporcuya yapacağı hizmet kendisinin anlayışı ile alakadardır.

Spor kulübleri bünyesinde sahip olduğu sporculara yaptığı hizmetle onları kötü alışkanlıklardan uzak hizmetle onları kötü alışkanlıklardan uzak tutma çabasını gösteriyor.Devletin, emniyet güçlerinin, sağlık kurumları ve sosyal hizmet kurumlarının yükünü hafifletirken, işbirliği içinde olması için görüş alınması olmazsa olmaz.

Fatih Belediyesi Spor Komisyonu içinde sporun içinden gelen Sn. Suat Özcan ve Sn. Gökhan Ceyhan Spor kulüpleri ile yakın temas içinde olması sorunlara çözüm üretmesi adına önemli 2014 yerel seçimlerinde siyasi partilerin görev vereceği meclis üyesi adaylarının seçiminde spora hizmet verecek spor sevdalarının dikkate alınması bizler tarafından dikkatle takip ediliyor. Bizler ve çocuklarımız için siyasetin spor ve sporcuya hizmeti çok önemsenmektedir.

Yaşanılabilir çevre için dikkat ettiğimiz değerlerinbaşında yöneticilerin bizlere verdiği değeri değerlendirdiğimiz bilinmeli.

Beklentilerimizin iktidar olması dileği ile

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209