Dayım dedi sevgilisi çıktı

"Beni öldürecek" diye 15 kez şikayet edilen eski koca konuştu...

Dayım dedi sevgilisi çıktı

Yusuf DALAMAN / ANTALYA (AHT)

ANTALYA’da hosteslik yapan ile internette tanıştık ve 6 Mayıs 2005’te evlendik. Dengesiz hareketleri vardı. Bir günmemleketimBilecik’e giderken otobüste sabaha karşı aniden yüzüme yumruk attı. O öfkeyle ben de kendisine vurdum ve burnu kırıldı. Bunun dışında asla şiddet uygulamadım. İddia ettiği gibi sadece 4 ay evli kalmadık, 31 Ocak 2007’de anlaşmalı olarak tek celsede boşandık.

‘CEZAEVİNDE YATTIM’
Önceden tanıdığımbir hemşire arkadaşım, kendisini tehdit ettiğimiz iddiasıyla Deniz ve benimhakkımda suç duyurusunda bulunmuştu. Tehdidi Deniz yapmış ama suçu ben üstlendim. Bu yüzden 3 yıla yakın cezaevinde yattım. Boşanmış olmamıza rağmen Deniz’e cezaevindeyken bile para gönderdim. Kendisinin yüklü miktarda kredi kartı borcu vardı. Sürekli benden para istiyordu, ben de veriyordum. Ama beni aldattığını öğrendim. Hatta cezaevinde benimle birlikte yatan ancak benden önce tahliye olan bir arkadaşımla bile beni aldattı. Bir gün Deniz, dans etmek istediğini söyledi. ‘O halde akşambara gidelim’ dedim. Akşamaradığımda hasta olduğunu ve gelmek istemediğini söyledi. Ben de arkadaşlarımla eğlenmeye gittim. Birmekânda gece yarısı Deniz’i iki erkekle eğlenirken gördüm. Tepki gösterince beni polise şikâyet etti.

‘DAYIM DEDİ, SEVGİLİSİ ÇIKTI’
“BİR gün kendisine bikini aldım. Ertesi gün tesadüfen Konyaaltı sahilinde o bikiniyi giymiş halde iki erkekle denize girdiğini gördüm. Ben tepki gösterince ağır hakaretler ediyordu. Hakkımda bir sürü şikâyeti olduğu için bir şey yapamıyordum ve kendisine mesaj atıyordum. İnanılır gibi değil ama bana dayısı olarak tanıttığı bir adamın, Deniz’in sevgilisi olduğunu aylar sonra öğrendim. Ben bütün bunları savcılara anlattım. ‘Evet, tehdit ettim ama yaşadıklarım bunlardır’ dedim. Deniz’e koruma verildiğini gazetelerden öğrendim. Beni bir psikopatmışım gibi anlatıyor. Deniz masum değil, ben de psikopat değilim. Kıyıp dövemiyorum nasıl öldüreyim. Bundan sonra kendisini Allah’a havale ediyorum.”

Haber Kaynağı : Haberturk.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209