Erbakan'ı Babam Ahmet Yasin'den Tanıdım!

Hamas Lideri Şeyh Ahmed Yasin'in Oğlu Saadet Partisi İl Başkanı Selman Esmerer'i Ziyaret Etti.

Erbakan'ı Babam Ahmet Yasin'den Tanıdım!
 Hamas lideri Şeyh Ahmed Yasin’in oğlu Saadet Partisi İl Başkanı Selman ESMERER’i ziyaret etti. 
 
Anadolu Gençliğinin hazırlamış olduğu Şehitler Gecesi vesilesi ile İstanbul’da bulunan Hamas’ın Kurucu Lideri Şeyh Ahmed Yasin’in oğlu Abdulgani Ahmet Yasin Saadet Partisi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette, Filistin’de Hamas-El Fetih görüşmelerinin son durumu, Gazze’de uygulanan İsrail Ambargosu sonrası ekonomik, sosyal durum ve Mısır’da Hüsnü Mübarek sonrası dönemde Refah sınırı kapısının işleyişi ile ilgili görüşmeler ele alındı.
 
Abdulgani Ahmet Yasin, Milli Görüş’ün İslam Dünyası ve Türkiye için çok önemli olduğunu, Filistin davasına her zaman destek verdiklerini, Rahmetli Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN’ın Filistin meselesine ayrı bir özen gösterdiğini vurguladı. Türkiye’de ve Dünya’da bu konuda bilinçlenme sağlanması ve işgal devleti İsrail’in bölgede yaptığı mezalimlerin duyurulması açısından Rahmetli Erbakan’ın sürekli gayret gösterdiği ve teşkilatları bu konuda çalışmaya sevk ettiğini vurguladı.
 
Saadet Partisi İl Başkanı Selman ESMERER İsrail’in bölgede sürdürdüğü ve tüm dünya tarafından sessizlikle seyredilen işgal politikasının hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu ve Filistin’de yaşanan mezalimin durmasının, İslam Birliği’nin kurulması ve Müslüman ülkelerin batılı ülkelerle işbirliği yapmayı bırakıp kendileri arasında birlik olmayı sağlamalarıyla mümkün olabileceğinin altını çizdi.
 
Görüşmenin sonunda Abdulgani Ahmed Yasir vefatının Sene-i Devriyesinde Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan’a Allah’tan (c.c) rahmet, Milli Görüş ve tüm İslam Alemine başsağlığı dileklerini iletirken, Rahmetli Erbakan’ı babası Şeyh Ahmet Yasin’in anlattıklarıyla tanıdığını, büyük bir mücahit ve tüm İslam Aleminin birliği için çalışan büyük bir İslam lideri olarak başta Filistin halkı olmak üzere tüm İslam Aleminin tavizsiz bir mücahit olarak andığını sözlerine ekledi. Abdulgani Ahmet Yasin sözlerini Milli Görüş’ün Müslüman Milletlerin Türkiye’deki gerçek dost ve Filistin davasının gerçek savunucusu olduğunu vurgulayarak tamamladı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209