Üniversiteler Ülker için yarışacak

Yıldız Holding’in üniversite öğrencilerinin stratejik düşünme, takım çalışması ve inovatif düşünme becerilerini geliştirmesine yönelik yarışması “Bizz@Kampüs” bu yıl Ülker için başlıyor.

Üniversiteler Ülker için yarışacak

 Üniversitelerin 2, 3 ve 4'üncü sınıfları ile yüksek lisans bölümlerinden öğrencilerin katılabildiği yarışmada üçer kişilik takımlar halinde yarışacak öğrenciler, Ülker Çikolata için ürün tasarımından ambalaja, logodan lansman kampanyasına kadar 360 derece inovatif çözümler oluşturacak. Yarışma başvuruları 4 Şubat 2013 itibariyle facebook.com/yildizkariyer adresi üzerinden başlıyor.

25 Mart 2013'te sona erecek başvuruların ardından takımlar, Ülker Çikolata ile ilgili bilgilendirilecek. Takımlar, aldıkları bilgiler doğrultusunda gerçek bir marka için proje üretme deneyimi yaşayacak. Fark yaratan projeler geliştiren ilk üç takım üyeleri ödüllendirilecek.

Yıldız Holding İnsan Kaynakları, yarışmanın detaylarının paylaşılması için aralarında İstanbul, Marmara, ODTÜ, Boğaziçi, Koç, Sabancı, Bilkent, Ege, Karadeniz Teknik, Selçuk, Çukurova, Anadolu gibi Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin de bulunduğu 19 üniversitede tanıtım toplantıları düzenleyecek. Bu toplantılar sayesinde 400 bine yakın üniversite öğrencisine ulaşılması planlanıyor. Öğrenciler ayrıca www.bizzkampus.com sayfasından da yarışmanın detaylarına ilişkin bilgi alabilecek.Sabah

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209