İAÜ Toplumsal Duyarlılık Kulübünden; Duyarlı Bir Yaklaşım

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin farklı alanlarda kurmuş olduğu yaklaşık 58 kulüp sosyal sorumluluk projeleriyle de isimlerinden söz ettirmeye devam ediyor.

İAÜ Toplumsal Duyarlılık Kulübünden; Duyarlı Bir Yaklaşım
 Faaliyetleri tamamen öğrenciler tarafından yürütülen bu kulüpler birçok etkinliğe ve sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

 

İAÜ Toplumsal Duyarlılık Kulübü, geçtiğimiz yıl Hakkâri, Antalya Kepez ve İstanbul’un birçok semtinde özellikle “Bu Kış Çocuklar Üşümesin” kampanyaları ile topladıkları giyecek yardımlarını yerlerine ulaştırdı. Kitap kampanyaları ile birçok okula kütüphane kurulmasına destek veren ve gerçekten ihtiyaçlara yönelik kampanyalar yürüten kulüp, Müzik Kulübünün de desteğiyle bu yıl Kocaeli Dilovası İlköğretim Okulundaki öğrencilere, daha önceden belirlenmiş olan ihtiyaçları ulaştırdılar. Toplumsal Duyarlılık Kulübü, daha önce İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesinde düzenlediği kermesten elde ettiği gelir ile 850 adet defter alarak dağıtımını yaptı. Ayrıca Dilovası İlköğretim Okulu kütüphanesine destek amaçlı 600 Adet kitap yardımında bulundular. Bu kitaplarda Üniversiteye davet edilen sanatçılarla yapılan söyleşilerden elde edildi. Müzik Kulübü, davet ettiği sanatçıların söyleşi girişini bilet yerine kitapla yaparak bu projenin bir parçası oldu. En son gerçekleştirilen Can Bonomo söyleşisinin kitapları Dilovası İlköğretim Okulu kütüphanesinde raflardaki yerlerini aldı. Müzik Kulübü ayrıca öğrenci ve öğretmenlere müzik dinletisi yapıldı.

 

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209