UÇTU KUŞUM

 Dün itibari ile milletçe çok büyük derdin içine düştük.Kuşumuz uçtu.!

Ama Millet olarak o kadar akıllıyız ki ezilmiş kişiliklerini Başbakana ispatlamak için var gücüyle uğraşarak kuşlarını bulanlar kuş beyinli olduklarını ispatladılar.

           Aslında istediğinde her şeyi yapabilecek olan bu beyinler Kartal’ın peşinden gitmek yerine serçeyi seçerek ömürlerinin cik cik le geçtiğini ne de güzel ispatladılar..Keşke Milletçe dünyaya karşı dik durmanın anlamını geçmişi yad ederek değil de  şimdiye uygulayarak kanıtlayabilseydi..!

         Kabul ediyorum birini sevmeyebilirsiniz ancak eğer yaşadığınız hayat onun sayesinde düzene girmişse gördüğünüze karşı saygı göstermek gerekmez miydi acaba.Twitter’ın daha ne den kapandığını bilmeden özgürlük naraları atan serçeler yani gazeteciler,sanatçılar,sıradan şehir  ve köy entelektüelleri , politikacılar bugün yasağa rağmen kuşlarını uçurmanın keyfini çıkarmışlar.

           Yapılan şey sadece şimdiye kadar Türkiye üzerinden nemalanan ve yediği ekmeğin kaynağını ve hukukunu yok sayan sömürücü Jack Dorsey’i  düzene sokmak için geçici kapatılmaydı. Ancak sabredemedik.Şimdi duyar gibiyim ‘’kendine dokunuldu diye kapattı’’seslerini..oysa ona değil bu ülkeye dokunuluyor farkında mısınız?Bak adamlar Türkiye’nin yolunu öğrendiler ne mutlu..

         Elbette ki ben de özgürlükten yanayım. Ancak özgürlüklerimiz başkalarının özgürlüklerinin sınırına kadardır.Özgürlük her şeyi kapsıyor anlamına gelirse hapishane de suçlu yok o zaman herkes haklı.! Türkiye de son yılda yapılanlar kefereleri rahatsız ediyor ve bizim kendi insanımızda hem bu rahattan faydalanıp hem de kefere yanında olmayı marifet sanıyor..

               Şeytana uyarsanız Özal dönemini aradığınız gibi ilerde bu dönemi de çok ararsınız.

Özgürlüğünüzü edepli kullanın ki yarın size dününüzü hatırlatıp özgürlüğünüzü kullanmasınlar.

Kartal olup zirveye çıkmak varken dış güçlerin serçesi kalıp cıvıldamayın..

           Samanyolu’nda  canlı yayında twitter’ın kapatıldığı haberi Sarıgül’e verildiğinde yerle bir olmuş gibi tavırlar,kalemi fırlatmalar,olamaz demeler.!! Yürü git be kimi kandırıyorsun ,seninle uğraşan Mustafa Selanik adlı adamı bulmak için öldün,yapmadığın tehdit kalmadı..En çok bu olaya üzülmüş görünenler sevindi emin olun.

        Kimse heyecan yapmasın kuşunuz yakında gelecek sadece amaç  o kuş KARTAL’I tanıyacaktı,tanıdı..Asıl şimdi daha özgür ve büyüksünüz;Türkiyeli olduğunuzun farkında olun…Türk milleti dediğini yapar ve yaptı..

       Selametle kalın…

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209