Kuşaklararası Sevgililer Günü

Kuşaklararası Sevgililer Günü

Kuşaklararası Sevgililer Günü
 Sultangazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine yeni girenler ile evlilikte 40 yılını dolduran çiftleri ağırladı. Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, kuşaklar değişse de mutluluğun karşılıklı sevgiden geçtiğini belirterek, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Sultangazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine yeni girenler ile evlilikte 40 yılını dolduran çiftleri bir araya getirdi. Sultangazi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenen programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, eşi İlknur Altunay ile çiftler katıldı.  

Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, çiftlerin sevgililer gününü kutladı. Aile kurmanın en önemli toplumsal değerlerimiz arasında olduğunu kaydeden Başkan Altunay, “Yabancılar, Türkiye’nin aile yapısından övgüyle söz ediyorlar. Yuva kurmak ve aileyi korumak, kültürümüzün  önemli değerleridir” dedi.

Evliliklerin uzun ömürlü olmasındaki en önemli etkenin sevgi, saygı ve hoşgörüden geçtiğini belirten Başkan Altunay, şunları söyledi:

“Her ne kadar burada kuşak farkı olsa da evlilikte değişmeyen en önemli etkenler sevgi, saygı ve hoşgörüdür. Ne kadar seversek o kadar seviliriz; ne kadar şefkat duyarsan o sana olduğu gibi geri döner. Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum”.

Programda Başkan Altunay, çiftlere çeşitli hediyeler takdim etti.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209