AKSOY, “HEDEFİMİZ % 55 İLE SEÇİMİ KAZANMAK“

AKSOY, "HEDEFİMİZ % 55 İLE SEÇİMİ KAZANMAK"

AKSOY, “HEDEFİMİZ % 55 İLE SEÇİMİ KAZANMAK“
 Haydar Koçak/Ankara



AKSOY, “HEDEFİMİZ %55 İLE SEÇİMİ KAZANMAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Aksoy 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala önemli mesajlar verdi. Aksoy, “Hedefimiz %55 ile seçimi kazanmaktır. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak bunu yapacağız” dedi
Menemen ve ülke siyasetinde önemli rol almış SHP ve CHP’ye emek vermiş eski milletvekili Veli Aksoy’un oğlu olan Serdar Aksoy “Bizim hedefimiz %55 üzerinde oy almaktır. Bu benim kişisel oyum değildir partimizin alması gereken oydur” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
Siyasi hayatına ilk olarak SHP’nin Ankara Çankaya ilçesi gençlik kolları başkanlığı ile başlayan Menemen’in sevilen siyasetçilerinden Serdar Aksoy aday adaylığını Nisan ayında açıklamıştı. Aksoy: “9 aydır bilfiil sahadayım. Çok ciddi bir yol katettik” dedi.
“ÜRETTİĞİMİZ PROJELER REFERANS NOKTASINA GELDİ”
Menemen ile ilgili önemli projeler hazırlayan ve uzun süredir saha çalışması yapan Aksoy ;
“9 aydır bilfiil sahadayım. Çok ciddi bir yol katettik. Ürettiğimiz projeler referans noktasına geldi. Özellikle Halk Meclisi, Tarım ve Hayvancılık Kooperatifi, Kadın Dayanışma Merkezi, Gençlik Dayanışma Merkezi gibi projeler ürettik. 
Bizim temel hedefimiz yönetim tarzının değişimi noktasındadır. Halk Meclisi projesini yaklaşık 8 ay önce bundan dolayı projelendirdik. Belediyecilik bir meslek değildir, 2 dönem ile sınırlandırdık. Daha sonra kimi aday adayı arkadaşlarımızda 2 dönemle kendini sınırlandırdı. Bununla ilgili çoban ateşini ekip olarak yakmamızda ciddi bir karşılık buldu” dedi.
“PARTİMİZİN GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Şirketleşme kararı alan ‘Menemenspor’ ile ilgili olarak “Menemen Belediyespor Menemenlilerin olarak kalacaktır” diyen Aksoy parti geçmişine sahip çıkacağını şu ifadelerle belirtti:
“Daha önce 2 dönem belediye başkanlığımızı yapan Kadir Yıldırım’ın elini nasıl havaya kaldırdıysak biz bu yetkiyi alınca Tahir Şahin beyin elini de havaya kaldıracağız”
“KALICI OLAN CHP TÜZEL KİŞİLİĞİDİR”
Tüm makamların gelip geçici fakat CHP kimliğinin kalıcı olduğunun altını çizen Aksoy:
 Bizim hedefimiz %55 üzerinde oy almaktır. Bu benim kişisel oyum değildir partimizin alması gereken oydur. Menemen’in sosyolojik yapısı %55 ile %60 arasında bir oy almamızı mümkün kılıyor. Bunu doğru tespit etmek gerekiyor. Bu oyu alacağız ve aldıktan sonrada genel merkeze dönüp bu oy benim kişisel oyumdur demeyeceğiz. Bunun üzerine kişisel iktidar oluşturmayacağız.
İsimler önemli değil kalıcı olan CHP tüzel kişiliğidir. Benim sayemde parti kazanıyor mantığı kişisel iktidarın devamını isteyen zihniyetin ürünüdür. Biz her kesime hitap ediyoruz. Etmek zorundayız çünkü bu bir hizmet yarışıdır. Toplumun her kesiminden yüksek oranda oy alacağız. Bunu Menemenlilerde görüyor” şeklinde konuştu.




SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209