TÜRKİYE ÜSTÜN ZEKALILAR VE ÜSTÜN YETENEKLİLER EĞİTİM, KÜLTÜR, SAĞLIK VAKFI

Türkiye Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı okulları 2014-2015 Eğitim – Öğretim Dönemi Bilim Kurulu toplantısını Batıkent yerleşkesinde gerçekleştirdiler.

TÜRKİYE ÜSTÜN ZEKALILAR VE ÜSTÜN YETENEKLİLER EĞİTİM, KÜLTÜR, SAĞLIK VAKFI

 Türkiye Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı okulları 2014-2015 Eğitim – Öğretim Dönemi Bilim Kurulu toplantısını Batıkent yerleşkesinde gerçekleştirdiler. Toplantıya Bilim Kurulu üyeleri miz; Mütevelli Heyet Başkanı Erdal Kiziroğlu, Prof. Dr. Ayşegül Ataman, Prof. Dr. Nezahat Güçlü, Prof. Dr. Neşe Erol, Prof. Dr. Nilgün Metin, Prof. Dr. Feride Bacanlı, Prof. Dr. Serap Buyurgan, Prof. Dr. Ahmet Kanneci, Prof. Dr. Nezihe Şentürk, Prof. Dr. Ahmet İnam, Doç. Dr. Serap Emir, Doç. Dr. Perican Bayer, Doç. Dr. Nurdan Kalaycı, Doç.Dr. Peter Körner, Nilüfer Köylüoğlu   ve Tüzyeksav Mütevelli Heyet Üyesi Yasemin Kiziroğlu, Didem Özkan, Tüzyeksav Yön.Kur. Başk.Yard. Şadan Şimşek katıldılar.

TÜZYEKSAV Mütevelli Heyet Başkanı Erdal Kiziroğlunun başkanlık ettiği, Eğitim Bilim Kurulunun; Vakıf ve Okulların kuruluş sürecine ilişkin değerlendirmelerle başlanan toplantı gündemi oldukça yoğundu. Toplantıda okullarda uygulanan eğitim, öğretim ve yürütülen projeler  ile rehberlik alınanda yapılan çalışmalar ele alındı. 

TÜZYEKSAV Okullarında okuyan öğrencilerin, eğitim ve öğretim süreçlerinde uygulanan ders saatleri, temalar, ödevlendirmeler, farkındalıklar görüşülerek, Ülkemizin anasınıfı, ilkokul ve ortaokul olarak ilk özel okul olmanın üzerinde duruldu.

Eğitim Bilim Kurulu Toplantısı 5 saat sürdü. Toplantı sonunda TÜZYEKSAV okullarında uygulanan eğitim ve öğretim programları ile yürütülen projelerin öğrenciye uygun olduğu görüşü benimsendi.

Eğitim Bilim Kurulu Toplantısında ayrıca 2016 yılında Üstün Zekalı ve Üstün Yeteneklilerin eğitimleri, öğrenci, veli yaklaşımları ile ilgili sempozyum yapılması öngörüldü.

Eğitim Bilim Kurulu Toplantısı Nisan 2015 ayında yapılması kararı ile sona erdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209