Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı iftarı yapıldı

Bünyesinde 120’den fazla dernek ve vakfı bulunduran, onlara üst kuruluş gibi hizmet eden Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı, STK’lar içinde ilk iftar yapanlardan biri oldu.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı iftarı yapıldı
 Vakfın Edirnekapı halk ekmek yanında bulunan genel merkezinin bahçesinde yapılan iftara çok sayıda siyasetçi, STK yöneticisi ve bürokrat katıldı. Eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman, Çorum Milletvekili Salim Uslu, Burdur Milletvekili Av. Reşat Petek, AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Ömer Bolat, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen ve Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gazeteci Yazarlar Sami Özey ve Mehmet Cemal Çiftçigüzeli ile vakıf ve dernek başkanları ve yöneticilerinin katıldığı gözlendi.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Başkanı Av. Hamza Akbulut,  sözü kısa tutarak, misafirlerine hoş geldiniz dedikten sonra “artık gelenekselleşen iftarımızı yine vakıf bahçemizde yapmaya muvaffak olduk. Bizler vakıf yöneticileri olarak sizden aldığımız güçle sizin adınıza hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan konuşmacılar ülkemizin içinde bulunduğu siyasi durumu işaret ederek, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde bulunmaya mecburuz dediler. İftar akşam namazının ardından yapılan konuşmalarla sona erdi.

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2015, 04:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209