TGKK'dan “Toplumsal Barış ve Kardeşlik Sürecinde Gençliğin Rolü” ziyareti

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu “Toplumsal Barış ve Kardeşlik Sürecinde Gençliğin Rolü” Programı için Diyarbakır Valisi Sayın Hüseyin AKSOY ziyaret etti.

TGKK'dan  “Toplumsal Barış ve Kardeşlik Sürecinde Gençliğin Rolü”  ziyareti
 Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu öncülüğünde 23-24-25 Ocak 2015 tarihlerinde Diyarbakır’da gerçekleştirilecek olan “Toplumsal Barış ve Kardeşlik Sürecinde Gençliğin Rolü” programı için Diyarbakır Valisi Sayın Hüseyin AKSOY ziyaret edilerek, program hakkında bilgi verildi. Diyarbakır’daki tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının da içerisinde olacağı 81 ilden ve Akraba Toplulukları ülkelerden gençlerin katılacağı birlik ve kardeşlik projesinin en iyi şekilde yapılabilmesi için gerekli faaliyetler üzerine istişarede bulunuldu.

Gerçekleştirilecek olan programda spor faaliyetleri, çalıştaylar, Kur’an Ziyafeti ve dış mekan etkinlikleri ile kardeşlik halayı, sokak futbolu ve geniş halk kitlelerinin de katılımları ile yarışmalar planlanacaktır.

Görüşmelere, Konfederasyon Genel Başkanı Bilal Okudan, Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kartal , Genel Sekreter Feyzullah Tecirli ve Mardin İl Temsilcimiz İslam Kip ile katılım sağlandı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 01:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209