TGKK GENÇLİK HAKLARI BEYANNAMESİ İÇİN AK PARTİ GRUBUNU ZİYARET

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, Gençlik Hakları Anayasısı için, TBMM de Grubu bulunan Partilere yaptığı ziyaret kapsamında, Adalet ve Kalkınma Partisi Grubunu ziyaret etti.

 TGKK GENÇLİK HAKLARI BEYANNAMESİ İÇİN AK PARTİ GRUBUNU ZİYARET
 Ziyarette Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu adına eski başbakan yardımcısı ve Ankara milletvekili Prof. Dr. Emrullah İŞLER  ev sahipliği yaptı.Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonuna nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek konuşmasına şöyle devam etti: "Değerli Arkadaşlar, bizler Adalet ve Kalkınma Partisi olarak, gençleri her daim kendilerini değişen dünya şartlarına ayak uydurmaları ve bu sürecin lokomatifi olmaları konusunda hayata hazırlama gayreti içerisindeyiz. Bu sebepledir ki,gençler AK Partide gerek idari mekanizmalarda, gerekse önemli mevkilerde yar almışlar ve almaya da devam edeceklerdir. Bizler bu çerçevede tüm dünya ya örnek olacak şekilde ilimde, bilimde, kültür ve sanatta ve ilerlemek zorundayız. Kıymetli arkadaşlar sizlere teşekkür ederiz bu zamana kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan ötürü." diyerek Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler sözlerini tamamladı.

Feyzullah Tecirli'den Samimi Açıklamalar

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu adına konuşan Genel Sekreter Feyzullah Tecirli, Dünyada ve ülkemizde Çocuk Hakları Beyannamesi ve Kadın Hakları Beyannamesi olduğu fakat Gençlik Hakları Beyannamesinin hala olmadığını bu sebeple bu konuya dikkat çekmek amacı ile ülkemizde kanun yapan Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Grubu bulunan Partilerimize ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede bizleri Grubunuza kabul edip ağırladığınız için sizlerin şahsına ve Adalet ve Kalkınma Partisi Grubuna çok teşekkür ediyoruz.

Umut ediyoruz bu ziyaretler ülkemizde Gençlik Hakları Beyannamesinin oluşturulmasına vesile olur. Genel Sekreter Feyzullah TECİRLİ ayrıca, önümüzdeki günlerde Diyarbakır ilinde gerçekleştirilecek olan “Çözüm Sürecinde Gençliğin Rolü” isimli 81 ilden gençlerin katılacağı programa Ak Parti Milletvekillerini misafir etmek istediklerini belirtti. Feyzullah Tecirli'nin konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret sona erdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 23:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209