ÖNDER BASIN AÇIKLAMASI

İstanbul’da 270 Mezun Derneği’ni koordine eden 20 Koordinasyon Bölge Başkanı ile yapılan istişare toplantısında alınan karar sonrasında yayınlanan bildiridir.

ÖNDER BASIN AÇIKLAMASI
 ÖNDER BASIN AÇIKLAMASI

FARKINDAYIZ!

MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ…

Türkiye’nin sivilleşme tarihi imam hatiplerin tarihi ile aynı dönemi anlatmaktadır. Milletimiz iradesine darbe vurulan her dönemde asıl sıkıntıları İmam Hatipler yaşamıştır. İmam Hatip camiası her zaman milletimiz ile bir olmuş sıkıntıları sabırla ancak kararlılıkla ve azimle aşmıştır. 

İmam Hatip camiası olarak, kapalı kapılar ardındaki hesaplardan değil, açık ve sivil siyasetten yanayız. İmam Hatip camiası olarak her zaman darbelere, muhtıralara, bürokratik oligarşiye, her türlü askeri ve yargı vesayetine karşı çıktık. Millet iradesini yok sayan ve millet tarafından seçilen meclisi yok hükmünde gören her türlü çaba ve gayretin bundan önce olduğu gibi bugünde karşısındayız, milletin yanındayız.

Hak ve adalet konusundaki duruşumuzu da hiçbir zaman bozmadık ve İmam Hatiplilik kimliğimizin bir gereği olarak bunu önemsiyoruz. İnsaf ve hakkaniyeti gözetmeksizin saldıranlar, ülkemizde ve dünyada temiz sicili ile büyük hizmetler üreten sivil toplum kurumlarımızı bile karalamak istemişlerdir. Bu saldırılarla milletimizin küresel düzeyde ulaştığı itibarının yok edilmeye çalışıldığının da farkındayız. Doğrudan ülke menfaatlerine de zarar veren bu durumu şiddetle kınıyoruz.

Milletimiz de, imam hatipli bir Başbakanı ile ulaştığı bu özgürlük düzeyinin, ekonomik refahın ve uluslararası itibarın farkındadır. Aynı zamanda İslam ülkelerindeki mazlum milletlerin en önemli ümidi olduğunun da bilincindedir.  Bu kazanımları ülkemize sağlayan millet iradesi ile seçilmiş imam Hatipli Başbakanımıza yapılan saldırının karşısında olduğumuzu ifade ediyoruz.

Herkesi seçilmiş meclise, millet iradesine saygı göstermeye kardeşliğimizi korumaya, barış ve huzurumuzu bozacak her türlü davranıştan kaçınmaya, milletimizin yeniden diriliş umudu olan bu güzel ülkenin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için çalışmaya davet ediyoruz.

İmam Hatip camiası olarak biz, bugüne kadar gecemizi gündüzümüze katarak ülkenin sivilleşmesi, özgürleşmesi ve gelişmesi için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Açık, gizli her türlü darbenin, sivilleşme ve özgürleşme anlamında ülkemizin bütün kazanımlarını yok ettiğini biliyoruz.

İşte bu yüzden de, ÖNDER imam hatip camiası olarak kazanımlarımıza sahip çıkacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

ÖNDER GENEL BAŞKANI HÜSEYİN KORKUT

ÖNDER 1.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (İSTANBUL) HASAN ÇABUKOL

ÖNDER 2.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (BURSA) HALİL ELDEMİR

ÖNDER 3.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (KOCAELİ) ZAFER SEVİL

ÖNDER 4.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (TEKİRDAĞ) CEMALETTİN GÜNAY

ÖNDER 5.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (İZMİR) BURHANEDDİN KANSIZOĞLU

ÖNDER 6.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (KÜTAHYA) MUSTAFA ÖNSAY

ÖNDER 7.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (HATAY) MEHMET YOLCU

ÖNDER 8.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (ANTALYA) MUSTAFA EMEKLİ

ÖNDER 9.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (AKSARAY) ALİ MUTLU

ÖNDER 10.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (ANKARA) NAZIM SAVAŞ

ÖNDER 11.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (SİVAS) ABDUSSAMET ŞİMŞEK

ÖNDER 13.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (ERZURUM) ZÜLKÜF USANMAZ

ÖNDER 14.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (VAN) MEHMET EMİN AKAN

ÖNDER 15.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (ELAZIĞ) HÜSAMETTİN GÜL

ÖNDER 16.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (GAZİANTEP) İSMAİL BOZO

ÖNDER 17.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (SİİRT) NECMEDDİN ÇİÇEK

ÖNDER 18.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (BİTLİS) CEBRAİL YAKIŞIR

ÖNDER 19.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (RİZE) EYÜP FURTUNA

ÖNDER 20.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (SAMSUN) ABDULKADİR YEŞİL

ÖNDER 21.BÖLGE KOORDİNATÖRÜ (ZONGULDAK) HÜDAVERDİ ŞEN

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209