OF VE HAYRAT DERNEKLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Merkezi İstanbul Fatih’de bulunan Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği Köy Dernekleri Yönetimleri ile kahvaltıda buluştu.

OF VE HAYRAT DERNEKLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
 Kahvaltı sonrası Dernek başkanı Mustafa Saral’ın hoş geldiniz konuşması ardından dernek yönetimince 2012 yılı içerisinde yapılması planlan konular ile ilgili gündem Başkan Mustafa Saral tarafından katılımcılara okundu.

Derneğin 2012 yılı içersinde yapacağı çalışmalar masaya yatırılarak katılımcıların görüş ve önerilerine açıldı. Gündemin ilk maddesinde Of’un Kurtuluş etkiliğine yer verildi.Konuyla ilgili yapılan istişarelerde “Of’un Kurtuluşu” adı altında yapılan etkinliğin adının değiştirilmesi gerektiği görüşü vardı, ayrıca geçen yıl yapılan kurtuluş şöleni ile ilgili katılımcılar görüş beyan ederek bu yıl daha farklı bir
  etkinlik yapılması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.

Gündemin ikinci, maddesinde ise 2014 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde Of-Hayrat derneği olarak İstanbulda aday olacak kişilere destek verilmesi konularında görüş birliğine dikkat çekildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise Of Hayrat derneği olarak ilçemize bağlı belde ve köy derneklerinin Ölüm duyurusu SMS lerini ücretsiz dernek SMS sisteminden duyurulması konusunda dernek yönetici ve başkanlarına bilgi verildi.

Gündem dışı konuşmalarda ise derneğin sosyal, kültürel ve dini konularda daha fazla etkinlik yapması durumunda derneğe ilginin kat kat artacağı ifadelerine yer verildi.

 

Yaklaşık iki saat süren toplantı sonrası yapılan değerlendirilmeler ardından Dernek Başkanı Mustafa Saral yaptığı kapanış konuşmasında” Yaz dolayısıyla dernek çalışmalarımıza ara vermiştik. Artık Eylül ayı itibari ile tüm hemşerilerimiz İstanbul’a dönmüşlerdir. Bundan sonra çalışmalarımıza daha sıkı bir şekilde devam edeceğiz.  Derneğimizce düzenlenecek etkinliklerimize tüm hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Özellikle genç kardeşlerimizin desteklerine daha çok ihtiyacımız vardır. Bu dernek Of Hayrat ailesidir.Sizlerde bu ailelerin bireyleri olarak bizlerin yanında olmasını cani gönülden arzu etmekteyiz” dedi.

 

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı Kahvaltılı toplantıya Of Hayrat Derneği yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Mustafa Saral, Başkan Yardımcısı Sami Kılıç, Genel Sekreter Emrullah Tellioğlu, Muhasip Mehmet Abdik, Başkan Yardımcısı Esat Özkanca, Yönetim Kurulu üyesi İsa Çakıroğlu,

 

Dağönü Dernek Başkanı Murat Kaya, Aydınöz Dernek Başkanı Mehmet Albayrak, B.Makililer Dernek Başkanı Memiş Türk, Şehitli Dernek Başkanı Servet Özel, Tavşanlı Dernek Başkanı Ahmet Başak, Saraçlı Dernek Başkanı Ahmet Osmanoğlu, Doğanköy Dernek Başkanı Bahattin Aydın, Yeniköy Derneğinden Mustafa Baş, Sarmaşık Dernek Başkanı Sebahattin Cevahiroğlu, Gürpınar Vakfı Başkan Yrdm. Ali Rıza Eroğlu, Sivrice Dernek Başkanı Süleyman Meriç, Ballıca Dernek Başkan Yrd. Süleyman Bilgin, Bölümlü Dernek Başkanı Şakir Okudan, Cumapazarı Dernek Başkanı Olgun Saral, Gülenköy Dernek Başkanı Abdullah Aktürk, Aşağıkışlacık Dernek Başkanı Hüseyin Ayaz, Fettahoğlu Dernek Başkanı Mehmet Fettahoğlu, Hamzalı Dernek Başkanı Hamza Yücel, Örtülü Dernek Başkanı Salih Akyüz, Yarlı Dernek Başkanı Ömer Kaba, Dağalan Dernek Başkanı İsmail Akyazıcı, Yıldırımlar Dernek Başkanı Davut Yıldırım, Göksel Köyü Dernek Başkanı Habip Dumangöz, Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltı aynı zamanda of ve hayratta bulunan Köy Dernekleri ile Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin birlik ve beraberlik içinde olduğunun bir kere daha altının çizildiğinin gösterisi idi.

 

 HABER FOTO-SADULLAH DERVİLŞOĞLU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209