OF HAYRAT KYD'den 100 ÖĞRENCİYE JEST Haydeen Maçaaaa

31 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı Türkiye ziraat kupası macı hazırlıklarını sürdüren Ofspor futbol takımının taraftarlarda İstanbul'da toplanarak takımlarını desteklemek için şimdiden gruplar halinde biletlerini almaya başladılar.

OF HAYRAT KYD'den 100 ÖĞRENCİYE JEST Haydeen Maçaaaa
 31 Ekim carşamba günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı Türkiye ziraat kupası macı hazırlıklarını sürdüren ofspor futbol takımının taraftarlarıda istanbulda  toplanarak  takımlarını desteklemek icin şimdiden gruplar halinde biletlerini almaya başladılar.

   Başta sivi toplum kuruluşları olarak  Ofhayrat Derneği 100 öğrenciyi Beşiktaş ofspor macına ücretsiz  olarak getirirken OfHayrat Derneği önünden de  beşiktaş inönü stadına ücretsiz  otobüs kaldırdıklarını ifade eden Of Hayrat Derneği genel sekreteri Emrullah Tellioğlu  'Hemşerilerimizi bu maca bekliyoruz ulaşımda sıkıntı yaşamamaları icin Derneğimizin önünden otobüs kaldırıyoruz' diyerek  Of ve Hayratlı hemşerilerimizin yoğunlukla yaşadığı burada  takımımızın deplasmanda değilde evinde oynayacakmış gibi  bir karşılama yapmak istiyoruz .İnşallah iyi bir mücadele ile buradan  alınacak  galibiyet ile yeni  bir tarih yazarız .ifadelerini kullandı.

        Of Hayrat Derneği Genel sekreteri Emrullah Tellioğlu Son olarak şunları söyledi'Of Hayrat  Kültür Yardımlaşma Derneği olarak   aldığımız karar ile 100 oflu ve Hayratlı öğrenci kardeşlerimizi ücretsiz maca getireceğiz. Bu anlamda bizlere [email protected] adresinden isimlerini yazdırarak biletlerini ayırtabilirler .dedi.

     Beşiktaş Ofspor Türkiye ziraat kupası macı 31 ekim carşamba günü beşiktaş inönü stadında saat 20,30 başlayacak .



Hbaer Foto-sadullah DERVİŞOĞLU/İSTANBUL

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209