Of Hayrat Derneği Trabzonspor Efsanelerini ağırladı

Of Hayrat Derneği Geleneksel Salı günü Yemeğinin bu haftaki konukları Trabzonspor’un Efsane Futbolcuları ve Mehmet Atalay oldu.

 Of Hayrat Derneği Geleneksel Salı günü Yemeğinin bu haftaki konukları Trabzonspor’un Efsane Futbolcuları ve Mehmet Atalay oldu.
 
 Of-Hayrat Derneğinin geleneksel olarak gerçekleştirildiği Salı akşamı yemek programının bu haftaki konukları Trabzonspor’un efsane futbolcuları ve basın ilan kurumu başkanı Mehmet Atalay oldu.  Yemekten sonra futbolcular adına bir teşekkür konuşması yapan Şenol Güneş bu derneğe ikinci kez geliyorum. Benim her zaman söylediğim bir söz vardır; “tabağınıza fazla yemek almayın, yiyebileceğiniz kadar yemek, hayatınıza da taşıyabileceğiniz kadar insan alın derdim.  Ben, bu akşam yemeği biraz fazla aldım ve hayatımda da sizler gibi değerli insanları almaktan da memnun oldum” dedi. Güneş, burada olmaktan ve siz değerli hemşerilerimle birlikte olmaktan son derece memnunum, bu etkinliği gerçekleştiren dernek yöneticilerini ve başkanını tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi. Güneş bu vesile ile futbolcu arkadaşlarımızla da bir araya gelmenin hazzını yaşıyoruz. Bundan sonra ki etkinliklerde de İstanbul’da yaşayan tüm futbolcu arkadaşlarla bir araya gelmeye çalışacağız” dedi. 

Daha sonra katılımcılarla hatıra fotoğraflar çektirilerek dernek oturma salonuna geçildi. Burada bir yandan çaylar içilirken bir yandan da katılımcıların Trabzonspor ve kendi hocalık hayatıyla ilgili geçmişten günümüze merak ettikleri konuları Şenol Güneş’e sorarak sorularına cevap bulmaya çalıştılar. Şenol Güneş ise sorulara tüm içtenliği ile cevap vererek bilinmeyen konuların aydınlığa kavuşmasını sağladı.

Güneş, Trabzonspor’un şampiyonluğundan, şike olaylarına kadar, kulüp bakanlığından Trabzonspor hocalığına kadar, geçmişte Rizespor’un küme düşmesi ile ilgili şike iddialarına açık yüreklilikle cevap verdi. 

Daha sonra topluca fotoğraflar çektirilerek program sona ermiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209