OF BÖLÜMLÜLÜLERİN GÜNDEMİNDE SECİM VAR

Merkezi İstanbul Bağcılar parsellerde bulunan Of Bölümlü Derneği tarafından düzenlenen Pazar kahvaltısında bir araya gelen Bölümlülüler, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bilgi alışverişinde bulundular.

OF BÖLÜMLÜLÜLERİN GÜNDEMİNDE SECİM VAR
 İstanbul’da yaşayan Bölümlülüler, Dernek tarafından düzenlenen Pazar kahvaltısında bir araya geldiler.İstanbul  Bağcılar  Parseller’deki Merkez Lokali’nde gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya gelen belde sakinleri, yaklaşan yerel seçimler öncesinde istişare ve bilgi alışverişinde bulundular.

Kahvaltıya katılanlara teşekkür eden Dernek Başkanı Yılmaz Çakır, dernek faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. 

Toplantıya Bölümlü Eski Belediye Başkanı ve şimdiki Of Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Öztürk, İstanbul Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı İdris Kurtuluş, İstanbul’da değişik partilerden meclis üyeliği aday adayları ve çok sayıda Bölümlülü vatandaş katıldı. 

Başkan Çakır konuşmasında dernek üyelerine yaklaşan yerel seçimlerin bir fırsat olduğunu ve dernek olarak bunu  iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209