MMG - İTİCÜ Protokol İmzaladı

MMG - İTİCÜ Protokol İmzaladı

MMG - İTİCÜ Protokol İmzaladı

Mimar ve Mühendisler Grubu üniversitelerle ortaklaşa çalışmaları kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi ile yeni bir protokol imzaladı. Protokol İTİCÜ Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren ve Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat Özdemir tarafından imzalanırken imza töreninde İTO Başkan Yardımcısı ve MMG Eski Genel Başkanı Murat Kalsın da yer aldı. İTİCÜ Rektörlük Binası’nda (Eminönü Kampüsü), lisansüstü programlar için Mimar ve Mühendisler Grubu üyelerine, eş ve çocuklarına %25 indirim yapılacak anlaşmanın protokolünü imzalayan taraflar, ortak çalışma ve projelerin devam etmesi konusunda da birbirlerinden söz aldılar.

Gelecek dönemde MMG ile ortaklaşa
eğitim, toplantı, panel, seminer vb. eğitim ve akademik faaliyetlerde bulunabileceklerini belirten Prof. Dr. Ekren, Kentsel Dönüşüm ve Planlama ile uygulamaları hakkında geniş kapsamlı bilgi vermeye yönelik düzenleyecekleri tüm etkinliklerde Mimar ve Mühendisler Grubu’ndan eğitim ve eğitimci desteği alabileceklerini ifade etti. Daha uzun vadede İTİCÜ bünyesinde açılabilecek Mimarlık Fakültesi için de MMG ile koordineli çalışabileceklerini dile getiren Eken, imzalanan protokolün iki taraf için de faydalı olacağını dile getirdi. MMG Genel Başkanı Murat Özdemir ise protokolden sonra yeni dönemde üniversitelerle ortaklaşa çalışmaların devam edeceğini söylerken, projenin iki tarafa için de hayırlı olacağını vurguladı.

Protokol MMG üyelerine lisansüstü programlar için indirim sağlayacak

İmzalanan protokol doğrultusunda, İTİCÜ
bünyesinde yürütülen sadece lisansüstü programlar değil, sertifika programlarında da Mimar ve Mühendisler Grubu üyelerine, eş ve çocuklarına %25 indirim uygulanacağı bildirildi. Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından 30 kişilik sınıf oluşturacak bir başvuru havuzu oluşturulursa, uygulanan indirimin oranı %30 olacağı ve MMG ile ilişkinin belgelenmesinin indirimden faydalanmak için yeterli olacağı açıklandı.

İmza törenine MMG adına Genel Başkan Yardımcısı Osman Şahbaz, Yönetim Kurulu Üyelerinden Yavuz Sarı, Serkan Cantürk, Prof. Dr. Ali Osman Öncel, Doç. Dr. Ahmet Erdal Osmanlıoğlu, İnşaat Komisyonu Başkanı Selami Keskin ve Proje Geliştirme Komisyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yalçın Boztoprak katılırken, İTİCÜ adına da Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdül Halim Zaim ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Nihat Alayoğlu imza töreninde hazır bulundu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209