MESİAD’ın yeni başkanı işadamı Yusuf Gecü oldu

7000 firmanın bir arada bulunduğu, tekstil deyince akla gelen Merter’in Sivil Toplum Örgütü olan Merter Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD)’ın genel kurulunda Yusuf Gecü Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

MESİAD’ın yeni başkanı işadamı Yusuf Gecü oldu
 Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “İlk defa sandıkların ağzına kadar dolu olduğunu gördüm”

7000 firmanın bir arada bulunduğu, tekstil deyince akla gelen Merter’in Sivil Toplum Örgütü olan Merter Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD)’ın genel kurulunda Yusuf Gecü Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Sorunları ve çözüm yollarını bilen ekip arkadaşlarıyla MESİAD için beyaz bir sayfa açtıklarını ifade eden Yusuf Gecü, hiç durmadan yorulmadan ortaya koydukları projeleri gerçekleştireceklerini kaydetti.

GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKAN ŞAKİR YÜCEL KARAMAN, “YILLAR ÖNCE MESİAD’A BAŞKAN BULMAKTA ZORLUK ÇEKERKEN BUGÜN LİSTELER YARIŞIYOR”

Kongreye gösterilen ilginin ümit verici olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, “Merter’in ihtiyaçları doğrultusunda yönetimlere etki sağlanabilmesi için Mesiad’ın güçlü olması lazım. Merter’in gelişimi için birçok projeye imza attık ve devamlı derneklerimiz ve komisyonlarımızla temas halindeyiz. Merter’imiz çok hızlı değişiyor ve bu değişime ayak uydurmak için işadamlarımızın ciddi çalışmalar yaptıklarını gözlemliyoruz. Bugün gerçekleşen seçimlere katılımın yüksek olması Mesiad’ın nerelerden nerelere geldiğini göstermektedir. Bundan 10 önce derneğimize başkan bulmakta zorluk çekerken, şimdi başkan olmak için listeler yarışıyor. ” Merter’in moda merkezi olma yolundaki yolculukta hep beraber hareket edilmesinin önemine değindi.

MESİAD BAŞKANI YUSUF GECÜ, “MESİAD İÇİN BEYAZ BİR SAYFA AÇTIK”

Şimdiye kadar Mesiad’da görev almış, hizmet etmiş, başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Merter Sanayici ve İşadamları (MESİAD) Başkanı Yusuf Gecü, “Bizler birlik ve beraberlikten yana, ben değil de biz fikri ile birbirini seven, anlayan, Merter’i çok iyi tanıyan, sorunlarını ve çözüm yollarını bilen arkadaş grubumuzla yola çıktık” diyerek Mesiad için beyaz bir sayfa açarak hizmet edeceklerini söyledi.

Divan Kurulu’na Süleyman Orakçıoğlu,  Nüvit Karagözlü ve Ercan Tan seçilirken, Divan’ı, Divan Kurulu Başkanı olarak Süleyman Orakçıoğlu yönetti. Yapılan seçimlerin ardından beyaz liste ile oyların çoğunluğunu alan Yusuf Gecü Mesiad Başkanı seçildi.

ORKA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU, “İLK DEFA SANDIKLARIN AĞZINA KADAR DOLDUĞU BİR DERNEK SEÇİMİ GÖRDÜM”

Divan Kurulu Başkanı olan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Hazirun listesinde bulunan tüm üyelerin oy vermek için birbirleriyle yarışması Mesiad için sevindiricidir. Birçok dernek seçimine katıldım, ilk defa böyle bir seçimle karşı karşıyayım. Sandıkların yarısına kadar dolduğuna şahit olmuştum. İlk defa sandıkların tıka basa dolduğunu görüyorum” diyerek üyelerin derneklere sahip çıkmasının ümit verici olduğunu belirtti.

DÜNYAYA TÜRK MALI SATAN İŞADAMLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİNDE

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Yusuf Gecü, Faruk Güvenç, Gürbüz Oruç, Ekrem Kap, İbrahim Sayın, Mehmet Karagözlü, Nuri Yüksel, Mahmut Hakan Korkut, Murat Yücetürk, Ömer Güler, Hakan Kasap, Mustafa Alçık, Betül Işık, Mahmut Ekmen, Kerem Bozkurt’tan oluşurken, Denetleme Kurulu Asil Üyeleri; Ferhat Yıldırım, Neşet Fırat, Fatih Gedikli’den Disiplin Kurulu Asil Üyeleri ise Sabahattin Dölek, Ahmet Nergiz ve Hacı Osman Karataş’tan oluştu.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Fikret Gür, Levent Güngör, Mahmut Demircan, Öner Aslan, Belgin Yıldırım, Kadir Cevahir, Hasan Samancı, Mustafa Bilikli, Harun Şahin, Hasan Küçük, Aslan Salman, Mehmet Şenbahar, Murat Elveren, Nurcan Dikbaş’tan oluşurken, Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri; Turgut Zontul, Kasım Yüce, Mehmet Akif Al’dan, Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri ise Hüseyin Arman, Gürbüz Turan ve Samet Eryılmaz’dan oluştu.

Başkan adayımız Yusuf Gecü kimdir?

Yusuf Gecü 1968 yılında Giresun ilinin Çamoluk ilçesinde doğmuştur. 

Yusuf Gecü siyaset alanında “SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI SİYASET” eğitimi alırken, iş yaşamıyla alakalı Marmara Üniversitesi hocalarından uluslararası ilişkiler ve şirket yönetimi konusunda “CEO” eğitimi almıştır. Gazetelerde ekonomi ve tekstil hakkında köşe yazıları ve makaleleri bulunmaktadır.

Hafızoğulları Kumaşçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile tekstil sektöründe faaliyet gösteren Yusuf Gecü, inşaat firması olan Geco Yapı Limited Şirketinin de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir.

Aile şirketi olan firmanın organizasyonunun gelişimi ve yönetimi ile Finansman politikalarının ar-ge çalışması konularında başarılı projelerin sahibi olan Yusuf Gecü, birçok sektörde de faaliyet göstermektedir.

Birçok sivil toplum örgütünde yöneticilik yapan Yusuf Gecü, Merter Sanayici ve İşadamları (MESİAD) Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.

Yusuf Gecü evli ve 3 çocuk babasıdır.

MERTER’ ve ‘MESİAD’ hakkında…
MESİAD 7000 firmanın bir arada bulunduğu, tekstil deyince akla gelen Merter’in bir STK’sıdır. Sektörün bütün katmanları Merter’de konuşlanmıştır.

Geçmişte Avrupa’nın birçok markalarına fason üreten firmaları şimdilerde kendi markalarına katma değer yapmaktadır.

Merter’de irili ufaklı çok firma söz konusudur. Bunlara yön gösterecek, bunlara projeksiyon tutacak, bir yapıya ihtiyaç vardır, bu yapı MESİAD’dır.

Merter’in bir başka özelliği “Hızlı Moda” dediğimiz ürünü kısa sürede üreten ve pazarına sunan bir yapıya sahiptir.

Dolayısı ile coğrafi olarak Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve Asya’ya yakınlığımız nedeniyle gerçekleşen ticari işlem ile kendini sürekli geliştiren Merter, insanların sabah gelip, akşama kadar ihtiyaçlarını karşılayabileceği tek merkez’dir.

Merter’in yeterince tanıtımı yapılmadığı için, inşallah bundan sonraki süreçte daha fazla tanıtımı yapıp, bir Milano, bir Paris’in yaptığından daha fazlasını yapacak, bilgi, birikim tecrübe söz konusudur.

Merter’in bir başka özelliği ise en ucuzundan en pahalı ürüne kadar, her türlü çeşidi bulma imkanı burada söz konusudur.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209