Mali Müşavirler Bu Kez Şelale’de Buluştu

Gaziosmanpaşa ve Sultangazili mali müşavirler aylık olağan kahvaltılı toplantısını bu kez Sultangazi’de bulunan Şelale Cafe’de gerçekleştirdi.

Mali Müşavirler Bu Kez Şelale’de Buluştu
 Gaziosmanpaşa ve Sultangazili mali müşavirler aylık olağan kahvaltılı toplantısını bu kez Sultangazi’de bulunan Şelale Cafe’de gerçekleştirdi.İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Gaziosmanpaşa ve Sultangazi temsilciliklerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantı, mali müşavirlerin bir ay boyunca karşılaştıkları sorunların karşılıklı görüşülmesine fırsat sağladı. Vergi dairelerinde ve sosyal güvenlik merkezlerinde karşılaşılan sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunan mali müşavirler İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Eğitim Koordinatörü Ahmet Ak’ın konuyla ilgili açıklamalarını dinlediler.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle belediye meclis üyeliği için müracaat eden aday adaylarına başarılar dilenen toplantıda Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Ergin Kırmaç, mali müşavirlerden kendilerine destek talep etti.

Gelecek toplantının sosyal güvenlik merkezlerinde karşılaşılan sorunlar nedeniyle konunun uzmanı bir yetkilinin katılımının sağlanmasının talep edildiği toplantı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209