MACARİSTAN'DAKİ TÜRKLERDEN CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAM DESTEK

Macaristan'daki Türkler Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığına destek olmak için Budapeşte'de biraraya geldiler.

MACARİSTAN'DAKİ TÜRKLERDEN CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAM DESTEK
 Macaristan'daki Türkler adına söz alıp konuşan işadamı, makina mühendisi DEİK - DTİK Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Osman Şahbaz ,
'' Yeni dönemde, yeni umutlarla birlikte yeni süreçte Başbakanımız ve 12. Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın son 12 yılda Türkiye'yi nereden nereye taşıdığına hep birlikte yaşayarak şahit olduk.
Yıllık kişi başı milli gelirimizi 3 000 dolardan 11 000 dolara çıkartan, 154 yıllık hayalimiz olan Marmaray'ı inşa eden, 3. köprü ve 3. havaalanını önümüzdeki yıl açılışını gerçekleştirecek, Sivil Havacılık Kanununu hayata geçiren, sağlık, eğitim, ulaşım alanlarında sessiz devrimler gerçekleştiren ülkemize 2023 ve 2071 yılı hedefi koyan Türkiye'nin liderine Macaristan'da yaşayan Türkler olarak desteğimiz tamdır.
Osman Şahbaz sözlerini şöyle sürdürdü, Bizim Anadolu'da güzel bir söz vardır. ''Kişinin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır''. Avrupa'da yaşayan biz Türklerin başımızın dik yürümesini sağlayan, ''Milletin Adamı'' na inanıyor ve tam destek veriyoruz.
Bu desteğimiz medeni bir duruş, demokratik bir taraf oluştur.  10 Ağustos 2014 tarihinde millet kendi Cumhurbaşkanını doğrudan seçerek, yıllardır özlemini duyduğu en temel hakkını aracısız kullanmış olacaktır. Türk demokrasisinin yükselmesi, demokrasi kültürünün gelişmesi, halkın karar ve tercihlerinin ön plana çıkartılması konularında milletin tarafında olan sivil bir Cumhurbaşkanını destekliyoruz.
2023 Yolunda ilerleyen ülkemize ve müstakbel Cumhurbaşkanımıza başarılar diliyorum
 Sivil insiyatif olarak verdiğimiz bu destek ile bir maksatımız da, Türkiye'de ileri demokrasiyi savunan, kollektif üniversal değerler üreten, küresel perspektife sahip Cumhurbaşkanı adayı Başbakanımızın yanında yer aldığımızı belirtmek istiyoruz.
 Batının ileri demokrasisini isteyen Avrupa'da yaşayan biz Türkler doğal olarak Başbakanın ve siyasetinin taraftarı olmaktan da ayrca büyük mutluluk duyuyoruz.
 Herşeyin ötesinde, halkın içinden biri olarak ülke yönetiminde milletin söz sahibi oluşunu sürekli vurgulayan, milletine her daim inanan Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu belli etmek istedik. 2023 Yolunda ilerleyen ülkemize ve müstakbel Cumhurbaşkanımıza başarılar diliyorum''. dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209