Kutuplaştırıcı açıklamalarından dolayı Hüseyin Aygün, Protesto ve Şikayet edildi.

Milletimizin büyük gayretleri ve fedakârlıklarıyla kurulan İmam Hatip okulları maalesef kuruldukları zamandan beri, sayısı az da olsa art niyetli insanların saldırılarına maruz kalmaktadır.

Kutuplaştırıcı açıklamalarından dolayı Hüseyin Aygün,  Protesto ve Şikayet edildi.
ÖNDER "Bu kutuplaştırıcı açıklamalarından dolayı Hüseyin Aygün’ü CHP seçmenine ve Tunceli halkına da şikayet ediyoruz." dedi.

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün twitter üzerinden İmam Hatiplere yönelik töhmet altında bırakan talihsiz açıklamalarda bulunmuştur. 

 Milletimizin büyük gayretleri ve fedakârlıklarıyla kurulan İmam Hatip okulları maalesef kuruldukları zamandan beri, sayısı az da olsa art niyetli insanların saldırılarına maruz kalmaktadır. Bunlardan biri de birlik ve beraberlik dönemlerinden biri olan Ramazan bayramında geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, topluma büyük hizmetler yapan, bu zamana kadar kimseyi dışlamayan, ülkesi ve milletinin bütünlüğü için çalışan İmam Hatip öğrencilerine twitter’da yaptığı açıklamada ‘militan’ deme basiretsizliğini gösterdi.

Milletimizin birlik, dirlik ve beraberliği için çalışması gerekirken tam aksine mecliste toplumu kutuplaştırmak için açıklamalar yapan bir milletvekilinin olması camiamızı ziyadesiyle üzmüştür. Bir milletvekilinin toplumumuzun önemli bir kesimini töhmet altında bırakan ve her yönüyle art niyetli bulduğumuz bu açıklaması ülkemiz adına büyük bir talihsizliktir. Toplumun bir kesimini bir kesimine karşı nefret hissi uyandıracak şekilde ifade edilen bu sözler Türk Ceza Kanunu’na göre de suç teşkil etmektedir.

Devletin ve milletin okulları olan ve yarım yüzyılı aşkın topluma insan yetiştiren İHL’lerin açılmasında birçok siyasi parti gibi CHP’nin de katkısı olmuştur. Bu kutuplaştırıcı açıklamalarından dolayı Hüseyin Aygün’ü CHP seçmenine ve Tunceli halkına da şikayet ediyoruz.

Ez cümle milletin çocuklarına yapılan bu art niyetli saldırı hiç kuşkusuz karşılıksız kalmayacak ve Hüseyin Aygün’e hukuki yollardan da gereken cevap verilecektir.

İMAM HATİP LİSELERİ MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİ (ÖNDER)

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209