Kültürlü Gençlik Derneğinde “Yeni Dönem”

Kültürlü Gençlik Derneği “Yeni Dönem” programını , 18 Mayıs Pazar günü, 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdiği kahvaltı programı ile başlattı.

Kültürlü Gençlik Derneğinde “Yeni Dönem”
 Kültürlü Gençlik Derneği’nde “Yeni Dönem”

Kültürlü Gençlik Derneği “Yeni Dönem” programını , 18 Mayıs Pazar günü, 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdiği kahvaltı programı ile başlattı.

Programa Kültürlü Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, sanat, siyaset, spor ve müzik dünyasının yanısıra çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri,  Milli futbolcu Fatih Akyel,  bay bayan karate Milli Takımı sporcuları, derneğe gönülden bağlı olanlar ve destek verenler katıldılar.

Soma'da meydana gelen üzücü olayın anısına Yönetim Kurulu üyeleri ve konuklar siyah Kurdela taktılar.

Programa İsmail Beyhan Hocanın  Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.


Daha sonra Kültürlü Gençlik Derneği başkanı Bekir Kaplan'ın açılış konuşmasıyla devaam etti. 

Bekir Kaplan; "Kurulduğumuz günden bugüne kadar  750 binden fazla insanın açık öğretim, ortaokulu ve açık öğretim lisesi diploması almasını sağladık" dedi.

Kaplan " Bu kişiler arsında çok sayıda radyocu, televizyoncu, iş adamı ve ev kadınları bulunuyor" dedi.

Kaplan: "Dernegimiz Türkiye genelinde yoluna devam edecek ve diplomasız kimse kalmayana kadar mücadelemiz sürece" dedi.

Dernek başkanı Bekir Kaplan'ın açılış ve teşekkür konuşmasından sonra derneğin kuruluşunu, çalışmalrını ve hedeflerini anlatan bir sinevizyon sunumu gerçekleştirildi.



Daha sonra Kral FM Radyo ve Kral TV Genel Yayın Yönetmeni Gezegen Mehmet bir konuşma yaptı. Gezegen Mehmet, "Ben de Dernek sayesinde üniversiteli olan birisiyim. Bu çalışmalrı başlata, bugünlere getiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Gezegen Mehmet, Bekir kaplan gibi bir başkan ve bu ekip olduğu müddetçe çok daha başarılı hizmetlere imza atacağınızdan asla şüphem yoktur. Bz de bu çalışmalrınzıda yanınızda olacağız ve elimziden gelen her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Kahvaltı programından yönetim kurulu üyeleri ve destek verenlerle toplu foroğraf çektirilerek bu güzel an perçinleştirilmiş oldu.





Gül Kökel; "Kültürlü Gençlik Derneği yönetim kurulu üyesi olarak; Kültürlü Gençlik Derneği Teşkilat Komisyonu Başkanımız sayın Sabri Balaman Bey Efendiye bugüne kadar dernek çalışmalrındaki maddi ve manevi katkıları ve bu etkinliğin organizsyonundan sonuna kadar bütün misafirlerle tek tek ilgilenmesinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşalrım adına ayrıca teşekkür ediyorum" 

Haber: Gül Kökel

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209